Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Outdoor events 2019

I Sotenäs arrangeras årligen en rad härliga outdoor-event. Vandring, löpning, simning mm. Välkommen hit och utmana dig själv!

Här följer några av 2019 års event:

Nordens Ark TrailRun 4 maj
I samband med Nordens Arks 30-års firande arrangerar IK Granit det 30 km långa Nordens Ark TrailRun lördagen den 4:e maj 2019. Det kommer även finnas en 15 km-bana samt två barnbanor på 1,1 km och 2,6 km

Abloc Camp Smögen 24-26 maj
Cykelcamp för dig som gillar slingriga kustvägar och salta bad. En helg fylld med aktivitet, god mat och umgänge. Det kommer att finnas grupper och hastigheter för alla. 
Läs mer...

Cykla med Abloc och Tumlaren tisdagar 2 juli - 6 augusti kl. 08.00
Turerna anpassas utifrån gruppens unika förutsättningar, från nybörjaren till elitmotionären. Teknik- och taktiktips varvas med fartlek och intervaller i Sotenäs fantastiska miljö, där cykelgemenskap och naturupplevelser står i fokus.
Varje pass beräknas ta 2,5 - 3 timmar och halvvägs på turen blir det fikapaus.
Läs mer ...

Strand till strand 12 juli
Swimrun från Bovallstrand till Hunnebostrand. Du simmar från ö till ö och springer över öarna. En utmaning i en underbar miljö. Buss kommer att transportera deltagare och publik.
Mer information på www.strandtillstrand.se

Kaprifoljoggen
Kaprifoljoggen är ett mycket uppskattat löpartävling (terräng) för hela familjen i fyra olika banlängder som anordnas fyra tisdagar under under vecka 28 - vecka 31. Platsen är motionsspåret i Bovallstrand. Start kl. 19.00. Kom i god tid!
Mer info: IK Granit

Icebug Xperience 30 augusti - 1 september
Ett tredagars vandring- och löpevent som tar dig genom hela Sotenäs kommun. Totalt ca 75 km uppdelat på tre dagar. Arrangeras för sjätte året och med deltagare från ett 20-tal länder.
Mer info: Icebug

Listan fylls på så snart vi fått in nya härliga event!