Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Heikki Koskelainen

06
jul
-
09
aug

Musik mm i Stallebrottet
Malmön

Bohusläns scen på Malmön

Musikprogram för Stallebrottet

I en unik och historisk miljö har Stallebrottets scen byggts upp, i ett gammalt stenbrott. Här anordnas musik, teater och familjedagar.

Program för sommaren 2019

6 juli
Janne Schaffer och Johan Boding. 

Sol, vind och vatten” En musikalisk resa med musik av Ted Gärdestad, Björn Json Lindh, ABBA och Peter Bohlin. Sommarens Kick Off ,

15 juli
ABBA - The Tribute
The Visitors, ett cover och showband som är känt för sitt fantastiska ABBA-sound och ABBA-look-a-like-föreställning“This is the closest to ABBA you will ever get”

22 juli
Bio under stjärnorna.
Upplev film i sommarnatten i Stallebrottet.

29 juli
Loppis i Stallebrottet.
Ta tillfället att fynda och att sälja.

30 juli
Robert Wells, Lennie Norman och Vocalettes.

Robert Wells med trio & Vocalettes. Med på scenen denna kväll är även tungviktsmästaren i stand up och sång, allas vår Lennie Norman. Robert Wells & co  skruvar upp tempot ytterligare mot förra sommaren för att ge publiken ännu mer, så tillsammans kommer de att ge oss en helkväll med 100 % blandning av medryckande musik och standup

1 augusti
Hästpojken
Hästpojken bildades 2007 ur resterna av ikoniska Göteborgsbanden Broder Daniel och Bad Cash Quartet. I år fyller de tolv år och är med sina träffsäkra texter och drivna musik sedan länge etablerade som ett av landets bästa liveakter.

3 augusti
The Real Rock´n Roll Party
The Refreshments & The Playtones i The Real Rock’n’ Roll Party är en helkväll där publiken deltar i festligheterna. Det blir en helafton i Rock’n´Rollens tecken.

4 augusti
Sven-Bertil Taube
Sven-Bertil Taube sjunger Evert Taube med pianisten och arrangören Peter Nordahl.

9 augusti
Tribute to Dire Straits
Publiksuccén A Tribute to Dire Straitskommer till Stallebrottet. Ett cover-och showband som ger en hyllning till det legendariska albumet Brothers in armsFöreställningen kommer självklart att kryddas med låtar från Dire Straits övriga låtskatt, men det är Brothers in arms som kommer att stå i fokus.

17 augusti
ChorusNights
 popularitet växer stadigt och beror på stor del på den särskilda ”ChorusNight-atmosfären” som präglas av glädje, värme, omtanke, professionalism. ChorusNight är ett projekt och ett försök att skapa en stor körkonsert för körsångare runt om i Norden. Repertoaren är blandad, oftast mer åt det klassiska hållet, då det medverkar en fin symfoniorkester, men även pop, rock, filmmusik och medeltidsmusik. Ingen genre är främmande för repertoaren.

Biljetter via www.stallebrottet.se

Programmet fylls på efter hand.

Stallebrottet

Teater och musik i en fantastisk miljö som minner om den stenhuggarepok som Malmön varit en del av.

Läs mer
Kontaktinformation

Stallebrottet

45645 Malmön


Telefon: +46


E-post: info@stallebrottet.se

Hemsida: stallebrottet.se