({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: unknown

Påsklovserbjudanden i Strömstad

Fira påsken och påsklovet vid havet med nära & kära . I Strömstad upplever ni härliga dagar med aktiviteter som passar alla åldrar. Vill ni övernatta så hittar du ett urval påsklovserbjudande här!

Påsklov på Daftö resort

Vem vinner den stora äggjakten? Vem förvandlas till en påskgubbe eller påskkäring efter ansiktsmålningen och vilken rätt på påskbordet blir din favorit? 

Påsken kommer tidigt i år och det är vi glada för. Väntan inför vårens roligaste helg blir och känns så mycket kortare då. Daftöpiraterna har laddat upp med massor av roliga aktiviteter och äventyr. Dessutom har Restaurang Packhuset har förberett rätter som tillsammans blir en färgglad och smaskig buffé. Kolla in kalendern  för att se vilka aktiviteter som genomförs och när.

Övernattning

Våra stugor är förberedda och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett härligt äventyr på Västkusten. I några av dem är även din hund välkommen in i. Du kan såklart även campa med egen husbil, husvagn eller tält med utsikt över Bohusläns skärgård. Boka online. 

Påsklov på spa

Påsklov och påsk  från den 23 mars -2 april

Påskmys med  spa, shopping, vacker natur och fantastisk mat - Välkommen till Strömstad Spa!

Möt våren på  Strömstad Spa & Resort! Ta med vänner och familj och njut av vår både unika och fantastiska resortmiljö. Upp till två barn under 12 år bor fritt i föräldrars rum. Självklart så skall du besöka vår stora spa- och relaxavdelning  ( Vi har barntider mellan 9.00 -16.00). Närliggande natrureservatet Nötholmen  är perfekt för en familjeutflykt, promandslinga och naturstig. Här finns även vindskydd med grillplats - perfekt för korvgrillning!

•Vi erbjuder vår omtyckta påskbuffé torsdag-lördag 29/3 - 31/3. Boka bord
•Den 2-6/4 - så erbjuder vi Dagspa för hela familjen 495:-/ för 2 vuxna och två barn under 14 år.
Happy Hour 23/3-1/4 mellan 16.00 -18.00.  30/3 -31/3; DJ spelar under Happy Hour och senare under kvällen.

Fira påsk på Lagunen Camping

28 mars - 2 april 2018

I påsk händer det mycket spännande på Lagunen och massa skoj för hela familjen. På påskafton blir det en rolig dag med pysselstuga och äggjakt för barnen, traditionsenlig påskbrasa på stranden och korvgrillning vid Grillstugan. Ta med familjen för en rolig påskafton!

Paketpriser och familjeprogram påskhelgen

Familjeerbjudande på Scandic Laholmen

Unna hela familjen lite extra lyx under påsken och passa på att ta del av vårt fina familjeerbjudande. Under perioden 22/3 till 2/4 får du ta med dig två barn under 13 år helt gratis när du bokar rum hos oss till reducerade påskpriser. Vår lyxiga frukostbuffé får du på köpet.

Påskpaket 23/3 - 2/4 Njut av påskledigheten med vällagad mat, god dryck och skön pianobar! Läs mer om erbjudande här

Händer på Laholmen under påsken

Långfredag 30/3 och påskafton 31/3, från kl 18.00, serveras en härlig påskbuffé. Boka bord. 
Gästpianist Rickard "Sigge" Sigvardsson underhåller i pianobaren från kl 19 onsdag 28/3 - lördag 31/3   
Oxygen Nattklubb har öppet fredag 30/3 och lördag 31/3 med DJ och casino
Läs mer om påskens utbud

TIPS! Upptäck omtyckta Kosteröarna

Njut av skön och värmande vårsol med vänner och familj på ett av Bohusläns natursköna skärgårdsöar, bara 45-60 min båtresa från Strömstad norra hamn så befinner ni er på Sveriges västligaste bebodda öar. Här finns slingrande cykelvägar och markerade leder med varierande längd.  Kosterbåten har dagliga avgångar och tar er till både Nord- och Sydkoster, vill du cykla så kan du ta med egen cykel på båten mot en avgift eller hyra vid angöringsbryggorna. Naturum Kosterhavet visar på ett lustfyllt sätt och ger kunskap om Sveriges enda marina nationalpark Kosterhavet. Gå runt i utställningar, bekanta dig med havets djur i klappakvarium och se fina bildspel. 

Hit kan ni resa ut över dagen eller boka varför inte boka in övernattning.  Om du inte vill ta med egen matsäck så kan ni äta och fika gott på någon av öarnas restauranger