Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Kallbadhuset i Strömstads hamn en solig dag. I förgrunden syns en gräsplätt med maskrosor och en röd-vit livboj.

    Fotograf: Katrin Sjögren

Hälsa & Spa

Redan 1779 vallfärdade badgäster till Strömstad för att dricka brunn och kurera sig med salta bad & tångbehandlingar i en rogivande miljö. I mer än 200 år har människor kommit till havskurorten Strömstad för att hämta ny kraft och koppla av. Traditionen har vårdats och Strömstad kan idag locka med ett stort urval av välgörande aktiviteter för kropp och själ. Välkommen till en av de mest havsnära kurorterna i Sverige!

Strömstad Spa & Resort

Tre tjejer poserar glatt för ett kort inne på spa-avdelningen på Strömstad Spa. De har gröna ansiktsmasker, är iförda badrockar och håller varsitt champagneglas.

Fotograf: Strömstad Spa

Decléor Aroma Spa breder ut sig på 2000 kvadratmeter yta fördelat på två våningsplan. Njut av saltvattenspoolen och utomhusjacuzzin med en underbar utsikt över hamnen. Här kan du exempelvis njuta av kneippbad, tecaldarium, ångbastu, finsk sauna, snötunna och fotbad. Spa och träningssal har öppet varje dag kl. 07-21. 

Decléors produkter och behandlingar. Pass på och boka en behandling som du tidigare aldrig upplevt! Det är bra om du bokar din behandling i god tid.

Mer information och bokning >>>

Strömstad Badanstalt

Två personer sitter inne på Strömstad Badanstalt och tittar ut över den södra hamnen.

Fotograf: Strömstad Badhus

Badhuset ligger mitt i centrum med en enorm utsikt över inloppet till Strömstads gästhamn. 
Bassängen är 25 meter och håller 28 grader. 
För dom små finns en vattensprutande barnpool med rutschkana, sötvatten och 32 grader varmt. Mer information, öppettider och priser>>

Träning

Det finns även ett gym och gruppträningen kan du välja bland en mängd olika träningsformer bland annat Cykel, BodyPump, BodyStep, Yoga m.m.  Läs mer här>>

Strömstads Hälsohus

Sugen på Yoga? På Strömstads Hälsohus, Kurs & Konferens har vi ett brett utbud av Yoga klasser. Många av de är drop-in och kräver ingen anmälan eller medlemskort. Bara kom som du är. Har du en matta så tar du med den, annars kan du låna hos oss.

Välmående har vi också i form av massage, ansiktsbehandlingar, lymfmassage, Osteopati, LPG Liponmassage, Estetiska behandlingar och Reiki healing. Varmt Välkommen!

För mer information och bokning besök www.stromstadshalsohus.se

 

Strömstad Kallbadhus

Strömstads kallbadhus en solig och klar vinterdag. Snö ligger på marken,

Fotograf: Robert Klouda

Kallbadhuset längs med strandpromenaden i centrala Strömstad är helårsöppet. Entré betalas i receptionen på Strömstads Badanstalt. Det finns även möjlighet att göra gruppbokning utöver ordinarie tider. 

Vinterbad
I perioden 1/9 - 31/5 är Kallbadhuset öppet på onsdagar och söndagar för bastu och havsbad. Onsdagar kl. 17.00 - 20.00 och Söndagar kl. 13.00 - 16.00. Entré betalas i receptionen, Strömstad Badhus. 

Sommarbad
Öppet dagligen för sköna salta bad under juni-juli-augusti.
Måndag - Fredag 07.30-19.00 och Lördag  - Söndag 10.00-17.00

Mer information och priser>>>

Vedeldad bastubad på Lagunen Camping

Ta med dig grannen, familjen eller bara kompisgänget och njut av värmen som bara uppnås vid en riktig vedeldad bastu. Med en utsikt som är fantastisk med havet som närmaste granne är det skönt att ta ett dopp i det salta havet mellan varven. På bryggan till Eva finns också den vedeldade badtunnan som snabbt fylls upp med havsvatten. Varva härligt havsbad med bastu och varmare bad i tunnan.

För mer information och bokning>>

 

Sköna Bönor

En ekonomisk föreningen och driver en caféverksamhet med tillhörande butik samt träning i form av Yoga, allt i ett hälsofrämjande syfte där en hållbar livsstil står i fokus. Sköna Bönors butik erbjuder riktigt bra kvalitetsprodukter, rena produkter fria från tillsatser och fyllnadsmedel, allt från superfoods, kosttillskott, linser frön och nötter i lösvikt till hud och hårvård till rengöring. Här hittar du även fina väl utvalda Yogatillbehör och hållbara produkter för hemmet. 

Under samma tak finner du Oasen, Grön frisör. Salongen som är vad den heter, är en lugn och stilla plats där du får riktigt bra hårvård utan gifter. Dom erbjuder även medicinsk massageterapi (MMT), Yoga och meditation. Här bjuds också på gästspel av andra duktiga lärare eller guider. Mer information>>

Strandbild på Saltö