({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Karin Björk

Tipsa andra om ditt evenemang

Ideella föreningar och offentliga organisationer har möjlighet att kostnadsfritt presentera evenemang i en webbkalender på Strömstads kommuns och Västsvenska Turistrådets webbplatser. Välkommen att anmäla ditt evenemang via formulär!

 

Riktlinjer för publicering av evenemang

Alla evenemang som skickas in via formuläret kommer att granskas av oss innan de publiceras. Det är viktigt att evenemanget följer våra riktlinjer för att publiceras. Här hittar du kriterier för att publicera evenemang (öppnas i nytt fönster). Tillgänglighetsanpassad version, riktlinjer för publicering evenemang

Tipsa om ditt evenemang  här (öppnas i nytt fönster och använd Google Chrome som webbläsare .
OBS! Fälten i formuläret 
med stjärna är obligatoriska och måste fyllas i. Självklart är det bra om du fyller i så mycket information som möjligt. 

Var ute i god tid, för att redaktionen ska ha möjlighet att ta ställning till – och publicera ett evenemangstips, behöver det skickas in minst tre arbetsdagar innan evenemanget äger rum. 

Än så länge finns begräsningar i att lägga in evenemang via formuläret från en smartphone eller läsplatta. Vi rekommenderar därför att du gör det via en dator. 

Bild

För att du som arrangör ska kunna publicera ett evenemang så måste du lägga in en bild.
Bilden du laddar upp ska ej innehålla text eller vara logotyper samt ska helst vara i liggande format (minst 1280 pix bred).
Bilder med text eller logotyper på får inte användas utan kommer i så fall att ersättas med en standardbild.

Tänk på!
Alla människor får eller bör inte synas på bild i offentliga sammanhang. Det kan till exempel handla om personer med skyddad identitet. Om du skickar in bilder med personer som går att identifiera måste du ha deras samtycke. 
De bilder arrangören tillhandahåller får inte heller strida mot någon annans upphovsrätt. 

 

Återkommande evenemang

Om du representerar ett företag eller en förening som ofta genomför evenemang i Strömstad kommun rekommenderar vi att du skapar ett eget konto. Läs mer på www.basetool.se (öppnas i nytt fönster) eller kontakta Strömstad Infocenter för mer information. Tel: 0526-623 30 eller mejla: infocenter@stromstad.se  

Strömstad kommun och Strömstad Infocenter använder samma system för att hantera evenemang. Det innebär att man kan skapa evenemang på ett ställe och att de senare blir synliga på kommunens webbplats, i destinationsappen Strömstad & Kosterhavet och på Strömstads officiella besöksida; vastsverige.com/stromstad.

SKAPA EVENEMANG (öppnas i nytt fönster)