({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Celina Falck

Anna och Sebastian Hochholzer

  • 18 okt, 2018
  • Celina Falck
  • Källa: Anna och Sebastian Hochholzer - Vårt Grebbestad!

"Grebbestad är så mycket mer än samhället vid havet. Här kan du uppleva jäkligt coola vandringar och urgamla bebyggelser"

Anna Hochholzer och Sebastian Hochholzer driver Grebys Fisk & Skaldjursrestaurang sedan många år. I år har de satsat stort genom att ta över Grebbestad Fiskhandel och startat det nya konceptet Sältan Mat & Bar. I många år har de välkomnat besökare från hela världen och vigt sina liv åt att ge sina besökare oförglömliga upplevelser.

"Grebbestad är så mycket mer än samhället vid havet. Här kan du uppleva jäkligt coola vandringar och urgamla bebyggelser", säger Sebastian som ofta tar med sig sönerna Leonhard och Axel ut för att upptäcka naturen i hemorten Grebbestad.

Vad gör Grebbestad unikt?
"Grebbestad är levande året om, och vi är stolta att vi är med och kämpar för detta! Här finns allt man som besökare och lokalbo kan önska sig! Året runt-öppna restauranger, krogar, klädaffärer, matbutiker, systembolag, apotek. Dessutom har vi den fantastiska naturen och skärgården precis utanför dörren vilket ger Grebbestad ytterligare en dimension! Hit är folk välkomna oavsett ålder eller storlek på plånboken."

Vad måste man uppleva när man kommer hit? 
"Ostronen och skaldjuren! Fiska hummer med Everts Sjöbod Grebbestadeller dyk efter ostron med Klemmings Dyk. Vi garanterar dig ett äventyr du sent kommer att glömma! En promenad i Tjurpannans Naturreservat en helg i november är också en magisk upplevelse! Vitlycke Museum, Greby gravfältoch Hornbore Ting är platser som är enormt häftigt att se. Listan kan helt klart göras lång och oavsett tid på året finns det alltid något att uppleva här om man är villig att upptäcka naturen. Är man ölintresserad så har vi ju till och med vårt eget bryggeri här i Grebbestad. På Grebbestad Bryggeri går det jättebra att få en rundtur, och ni kan också testa ölprovning här hos oss!"

Välkomna till vårt Grebbestad! 

Mer om Grebbestad