({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Celina Falck

Ingmar Johansson

  • 22 okt, 2018
  • Celina Falck
  • Källa: Ingemar Johansson - Välkomna till Tanum Shoppingcenter

"Ett köpcenter idag behöver erbjuda en helhetsupplevelse för att kunna konkurrera med e-handeln."

Välkomna till en fartfylld höst på Tanum Shoppingcenter! 

I april 2017 tog Ingmar Johansson över rollen som chef på Tanum Shoppingcenter. Den tidigare kommunchefen från Melleruds kommun antog en rejäl utmaning när det var dags att locka nya besökare till "Hela familjens köpcenter" i hjärtat av Bohuslän. 

"Jag närmar mig 65 år, och var väl lite skraj för att gå i pension som egentligen var planen. När erbjudandet kom från ägarna, bröderna Orvelin och Olav Thon, behövde jag inte fundera särskilt länge. Det var en spännande utmaning, och jag tycker att vi har lyckats över förväntan bra. När vi tog över i april förra året var centret på nedgång, och butik efter butik stängde. Idag är vi på god väg att fylla centret, och har gjort många förbättringar som lockar hit kunder från hela regionen. I år har centret ökat 14-15% sedan 2017, och vi fortsätter uppåt. Dollarstore och Godisfabrikenvar två enormt lyckade satsningar. Senaste butiken som flyttade in var Alves Möbler AB, och det är vi väldigt glada och stolta över. Den stora drömmen är att få hit Systembolaget. Vi vill även bygga något typ av aktivitetscenter för barn och ungdomar. Ett köpcenter idag behöver erbjuda en helhetsupplevelse för att kunna konkurrera med e-handeln." 

I våras startade ni T-Sport?
"Vi startade vår egen butik T-Sport som är en fantastiskt fin butik med ett brett utbud av träningskläder, friluftskläder, samt en stor avdelning för jakt och fiske. Här har jag själv precis köpt en smart mulitklocka från Garmin som mäter puls, steg och allt man kan behöva. Dessutom kan jag läsa mail och svara i den när det ringer. Jag är lite nörd när det gäller träningsrgejer. Jag cyklar 500-600 mil om året för att rensa tankarna och hålla igång kroppen. Jag är även en flitig besökare på padelbanan i Strömstad."

Vad har ni på gång i centret i höst och vinter? 
"Under höstlovet händer det massa roliga grejer med aktiviteter för hela familjen. Den 14/11 firar centret 4års jubileum, och därefter kör vi "Black Weekend" den 23-25/11 med massor av erbjudanden. I december kommer vi att ha julmarknad i centret under alla adventshelgerna. Sista helgen i januari kommer vi att anordna en friskvårdsmässa tillsammans med Ringblommans Hälsobod. Håll utkik på vår facebooksida för att inte missa något av det som händer här hos oss!" 

Varmt välkomna till Tanum Shoppingcenter, i hjärtat av Bohuslän!