({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Celina Falck

Elke & Ingo Tipsar!

  • 15 nov, 2018
  • Celina Falck
  • Källa: Elke & Ingo Sponholtz

"Vandra den vackra Vitingeleden, eller paddla kanot på Bullaresjöarna, eller på Holmevattnet på Kynnefjäll. Oavsett om det är en grå och dimmig dag i november eller en solig vårdag, alla årstider har sin charm här."

Välkomna på eko-äventyr hos Minto Tingvall i Bullaren!

"Minto - Vägarna in i naturen!" Vid norra änden av södra Bullaresjön går en brant grusväg upp i skogen. Några hundra meter in på denna grusväg öppnar sig ett eko-paradis utöver det vanliga! Här håller Elke och Ingo Sponholtz till och driver eko-gården Minto. 

Vilka är ni? 
"Vi är två äventyrare från Tyskland som förälskade oss i norra Bohuslän för ett antal år sedan. Vi är utbildade friluftspedagoger och driver eko-lodgen Minto Tingvall där vi erbjuder alla möjliga friluftsaktiviteter. Häng med oss på guidade turer med havskajakpaddling, kanotpaddling, klättring, vandring, snöskor eller långfärdsskridskor. Upplev norra Bohuslän på bästa sätt - utomhus!"

"Hos oss bor du i vår mysiga eko-lodge med tretton rum. Du kan hyra privat rum eller hela huset. Här kan du njuta av naturen, stillheten och utsikten över Bullaresjön. Vårt koncept är genomgående ekologiskt, och vi kan erbjuda full service med mat lagad av ekologiska råvaror tillagade i vårt restaurangkök. Vi har öppet året om. Vårt koncept har blivit uppmärksammat och belönat med Green Tourism Gold Standard." 

Vad borde man uppleva vid ett besök i Bullaren? 
"Vandra den vackra Vitingeleden, eller paddla kanot på Bullaresjöarna, eller på Holmevattnet på Kynnefjäll. Oavsett om det är en grå och dimmig dag i november eller en solig vårdag, alla årstider har sin charm här. Beställ ett "All in-clusive-paket" hos oss och ge er ut i naturen. I paketet ingår tält, mat, och allt ni behöver för en fantastisk upplevelse i vildmarken. Hos oss och i naturen kan du koppla ner till slowmotion-mode och leva i nuet."

Varmt välkomna till Minto och Bullaren! 

 

Läs mer om Bullaren