({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Celina Falck

Vår i Tanum

  • 01 apr, 2020

Stanna hemma i Tanum i vår och upptäck vår unika natur, spännande aktiviteter och kulinariska meny.

Hemestra i Tanum i vår! 

I Tanum finns allt du behöver för en vår för hela familjen. Här finns massor av spännande aktiviteter och matupplevelser att upptäcka. Packa picknick-korgen med lokala råvaror och ta med dig familjen ut i den vackra naturen. Utforska någon av våra fina kuststigar, eller delar av Bohusleden. Besök någon av de många öarna i skärgården med båt eller kajak. Fascineras av historiens vingslag i vårt unika världsarv som utgör Tanums hällristningsområde. Njut av vällagad mat på någon av Tanums många soldränkta uteserveringar. Toppa helgen med ett spabesök. Våren i Tanum har något att erbjuda för alla åldrar, intressen och smaker!

Här hittar du förslag på vad du kan göra i vår:

 

Väderöarnas Värdshus

Besök denna andlöst vackra oas mitt ute i havet. Här hittar du en utsökt restaurang och mysigt boende med unik utsikt över klippor och hav. En unik get-away året om.

Läs mer och boka ditt besök här!

 

Tanumstrand 

Med sitt unika havsnära läge i södra utkanten av Grebbestad lockar TanumStrand besökare i alla åldrar året om med sitt bekväma boende, vällagade mat, spaavdelning och badanläggning. Njut av nykokta kräftor i sjöboden Udden, eller ett avkopplande bastubad med tillhörande dopp i havet.

Läs mer och boka ditt besök här! 

 

Vitlycke Museum 

Vitlycke museum är ett kunskaps- och upplevelsecenter i Tanums världsarv - ett område med omkring 600 hällristningsplatser. Här kan du gå med guide, eller vandra fritt mellan hällarna och tolka de olika ristningarna. På museet hittar du kafé, butik och en utställning som en dramatisk berättelse för hela familjen.

Läs mer om vårens program på Vitlycke Museum här!

 

Alla evenemang i Tanums kommun hittar du här! 

 

Här hittar du alla restauranger, caféer och butiker som har öppet i Tanums kommun i vår!

 

Här hittar du alla boendeanläggningar som har öppet i Tanums kommun i vår!

 

Passa på att upplev norra Bohusläns vackra natur till fots i vår. Här hittar du inspiration och tips på vandringsleder i Tanum.

 

Läs om allt som finns att se och göra i vårt område här! 

 

Besök våra orter