({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Celina Falck

Heléne och Jonas Bergman

  • 08 okt, 2018
  • Celina Falck
  • Källa: Heléne och Jonas Bergman - Vårt Hamburgsund!

"Hamburgsund och hela vårt område har så mycket att erbjuda både friluftsmänniskor, kulturintresserade, barnfamiljer, unga som gamla. Här finns något för alla!"

Heléne och Jonas Bergman är i full färd med att checka ut sommarens sista gäster på Rörviks familjecamping. Nu väntar en höst och vinter med storstädning av stugor och lokaler, renoveringar och även en ny utbyggnad som ska rymma en tillgänglighetsanpassad toalett intill receptionen. Det är mycket som ska fixas innan vårens gäster välkomnas den 1 maj 2019. 

"Vi har haft en fantastisk sommar med underbara gäster. Redan i maj slog värmen till, och det har varit en rekordsommar som vi länge kommer att minnas. I våras hade vi färdigt utbyggnaden av vår butik och café. Den nya inglasade uteserveringen som var väldigt uppskattad. Vi har många gäster som återkommer år efter år, och det är så kul att se hur familjer och kompisgäng växer och fler och fler hittar hit till Hamburgsund." 

 

Vad är det som är speciellt med Hamburgsund? 

"Havet, klipporna och naturen. Det är så vackert här i sundet med rännan och alla båtar som seglar igenom. Hamburgsund och hela vårt område har så mycket att erbjuda både friluftsmänniskor, kulturintresserade, barnfamiljer, unga som gamla. Här finns något för alla. Att vandra på klipporna, eller paddla kajak här i skärgården är helt magiskt." 

Vad får man inte missa vid sitt besök i Hamburgsund? 

"Ett besök i skärgården, i båt, kajak eller till fots över klipporna. En skogspromenad i vår vackra natur. Ett besök vid någon av våra många fornminnen. Hornbore slottsruin ligger precis här intill. Vitlycke Museum är fantastiskt för dem som vill fördjupa sig ännu mer i fornminnen och hällristningar från bronsåldern."

Mer om Hamburgsund