({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Tanumstrand

  • Fotograf: Tanumstrand

  • Fotograf: Robert Dahlberg Foto Akaregatan 4 45772 Grebbestad 0703017979

  • Fotograf: Robert Dahlberg Foto Akaregatan 4 45772 Grebbestad 0703017979

Helhetslösningar bröllop & fest

Hitta den perfekta helhetslösningen för ert bröllop eller fest!

 

Bröllop vid strandkanten hos TanumStrand

Längst ut på bryggan, vid strandkanten? Eller på klipporna till utsikt av Skagerraks horisont? Hos oss finns många unika platser, väl lämpade för romantiska ögonblick.

För er som planerar bröllopsfest kan vi erbjuda middag, övernattning och underhållning så som det passar er. Udden, sjöboden vid strandkanten, är ett bra alternativ för det mindre sällskapet (max 35 pers) och går att boka under höst, vinter och vår. För er som bjuder in till en fest för större sällskap finns möjlighet till separata sittningar i TanumStrands övriga lokaler.

Vi vet att det är många små och stora beslut som ska tas inför ett bröllop och hjälper gärna till i planeringen. Tillsammans med vår köksmästare tar vi fram en speciell bröllopsmeny för just er. Bokningen hjälper er med kringarrangemang och underhållning. När den stora dagen kommer, kan ni lugnt njuta. Då tar vi över ansvaret för festen och alla gäster.

Vi har flera sviter att välja på, fräscht och stort med bästa havsutsikt för er som vill lyxa till det och ett flertal enklare sviter för familjen och bröllopsgäster. Dubbelrum och stugor finns också till uthyrning, här finns plats för många.

Kontakta oss på TanumStrand här.

 

 

Drömbröllop på Grebys i Grebbestad

Vi på Grebys hjälper Er att komponera drömbröllopet mitt i världens vackraste skärgård! Vi gör helhetspaket med vigsellokal, fest, boende transporter m.m.

Grebys har 27 sängplatser fördelade på 9 rum och kan arrangera middagar för upp till 100 personer i restaurangen. Ni kan även hyra festvåningen Konserven som erbjuder plats för 50 middagsgäster.

Hos oss serverar vi i allra största utsträckning lokalaråvaror och har framförallt fisk & skaldjur som favorit på vår meny!

Grebys samarbetar med fartyg där skepparen viger er ombord ute till havs eller på en klippa i skärgården! Vi kan även erbjuda Böstebar som vigsellokal. Där står ni mitt på bryggan med havet som kluckar rakt under er! 

Väljer ni att gifta er i kyrkan kan vi hjälpa till att ordna med transporten därifrån i häst och vagn.

Kontakta oss på Grebys Hotell & Restaurang här.

 

 

Gröna bröllop och grön fest på Tingvall Eco Lodge - personligt, romantiskt och hållbart

Välkommen att boka din fest, föreningsträff, släktträff eller bröllop på Tingvall nära naturen i en underbar vacker miljö. Den härliga trägården ramar in ert bröllop/fest, oavsett årstider.
Tingvall Eko-Lodge ligger naturskönt på en höjd med vacker utsikt över Bullaresjön. Sommar såväl som vinter – ni är välkomna till oss året runt. Hyr något av våra trevliga gästrum eller hyr hela huset. Anläggningen passar utmärkt för slutna sällskap som vill arrangera bröllop, fest eller konferens.

Tingvalls koncept är genomgående ekologisk. Om du arrangerar ett bröllop/fest med väldigt många gäster kan det givetvis bli svårt att laga all mat själv. Då kan ni välja att stå för en del av menyn och låta oss ta hand om resten eller låt oss ta hand om allt. Vi levererar lokalproducerad och ekologisk mat från grunden och utifrån säsong.

Alla bröllop och fest är personliga - tillsammans planerar vi ert!

Läs mer och kontakta oss på Tingvall Eco Lodge här.

 

 

Erbjudande til bröllopspar på Kustnära B&B och konferens

Vill du ha din bröllopsfest nära havet men till ett rimligt pris?

Hos oss kan du välja vilken nivå av service du vill ha hjälp med. Vi kan anordna allt ifrån en helhetslösning med boende, mat och smyckad festlokal till att ni hyr hela anläggningen och arrangerar er fest eller bröllop på helt egen hand.

Anläggningen med gångavstånd från tilläggningsplats om brudpar eller festdeltagare vill komma från havet. Vi har genom våra samarbetspartners möjlighet att erbjuda alltifrån båtar som tar hela sällskapet till mera exklusiva varianter där vi smyckar vår egen båt Blå-Karin för bröllopsparet enbart. Dessutom har vi ett par extra trevliga rum som brukar vara populära som ”bröllopssvit”.

Om man bokar hela fastigheten kostar detta med samtliga rum 18000 kr per dygn. Man kan även hyra enbart vår festlokal och låta gästerna betala för sin egen övernattning. Då kan också alla välja om de vill ha sänglinnén eller obäddad säng vid ankomst samt avgöra om man vill ha frukost eller inte. Samlingslokalen tar upp till 70 personer och det finns stolar, bord och porslin för detta antal vilket också ingår i hyran.

Det finns flera varianter och vi är flexibla för att hitta en lösning för just ditt bröllop. Kontakta oss vidare för prisinformation.

Om ni önskar sätta samman ert bröllop på egen hand så kan vi tillhandahålla tips och rekommendationer vart ni kan vända er vad gäller frisör, bröllopsfotograf, catering etc. Efter att ansvarat för Hamburgsund Infocenter under många år så har vi mycket god lokalkännedom.

Vill ni att vi hjälper er med en paketlösning eller utvalda delar samt om ni har andra frågor så ber vi er att kontakta oss via mail på info@kustnara.com alternativt +46(0)523-536 36 för offert, information eller personligt möte om ni önskar.

Kustnära Vandrarhem har under lång tid varit populärt för såväl bröllop och fest som konferens och kurser. Varför inte pröva ett prisvärt, fräscht och flexibelt alternativ vid havet ni också! Varmt välkomna till oss. Året runt.

Läs mer och kontakta oss på Kustnära B&B och konferens här.