Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

17
jul
-
19
jul

Sommar-KVIRR 2020
Norra Bohuslän

Konstvandring i Bohuslän

Sommar-Kvirr 2020

På grund av Coronaviruset flyttar vi Kvirr, från påsken till den 17, 18 och 19 juli.

Samlingsutställningen på Solhem konsthall äger rum mellan den 11 juli och den 1 augusti. Vernissage den 11 juli kl 15 – 18.

Solhem Konstall ligger vid E6 i Rabbalshede, avfart 104. Där finns verk av alla deltagande konstnärer, där visas lotterivinsterna och där kan du lägga upp din konstrunda.

Vi är en del av Konstvandring i Bohuslän, ett samarbete mellan Kvirr och Konstvandringen Södra Bohuslän, med gemensam katalog och karta för samtliga deltagande konstnärer och konsthantverkare, från Strömstad i norr till Kungälv i söder.

Konstvandringen Södra Bohuslän ställer in sin konstvandring under påsken, men har kvar sin samlingsutställning i Stenungsund med start den 4 april.

Telefonnummer under Kvirrdagarna: 0768-04 86 80

Ewa Thibaud
Ordförande Kvirr

Solhem Krukmakeri

Välkommen till Bohusläns mysigaste och trevligaste krukmakeri, med helt egen design och produkter i världsklass. Solhem Krukmakeri är ett perfekt utflyktsmål för alla, och när du ändå är här, passa på att köp med dig en unik produkt som du inte hittar någon annan stans. Perfekt som present, eller bara för att skämma bort sig själv!

Läs mer
Kontaktinformation


Telefon:


Hemsida: kvirr.se/