Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
15
mar
-
17
mar

Yogafusion på TanumStrand
Grebbestad

Yogafusion TanumStrand 15-17 mars


I mars är det dags för nya yogadagar vid havet. Ett fantastiskt tillfälle att fylla på energiförråden med en stärkande och avkopplande yogahelg precis vid strandkanten, mitt i den bohuslänska skärgården.

Till Yogafusion är du välkommen både som nybörjare och mer erfaren utövare. Under ledning av välkända lärare kommer du att få möjlighet att utforska flera olika yogaformer, meditation och löpning. Du kommer dessutom kunna vara med på utomhusträning, workhops och mycket mer.

Passa på att boka senast 10 januari och ta del av vårt specialerbjudande – 10% rabatt! Läs mer och boka nu: https://www.tanumstrand.se/paket/yogafusion-tanumstrand-15-17-mars/

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

TanumStrand

I Fjällbacka skärgård, en av Sveriges vackraste platser, finner du TanumStrand. Oavsett om du är här för att arbeta, träna, koppla av, njuta av bastu och bad, gå på spa eller äta gott, finns allt du behöver på TanumStrand. En plats bland klippor och skär vid Skagerraks strandkant.

Läs mer
Kontaktinformation

Tanums Hotell- och Konferensanläggning AB

TanumStrand

45795 Grebbestad


Telefon: +46 525 190 00


E-post: info@tanumstrand.se

Hemsida: tanumstrand.se