({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Grupp av människor i en badtunna

Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

Underbara vår!

Solen skiner igen efter vinterns mörker, blommorna börjar slå ut och fåglarna kvittrar! Det finns många anledningar till att våren är fantastisk och på många sätt den bästa tiden på året. Hur gör du för att njuta till max?

Åk på fisketur eller skaldjurssafari

Nu äntligen längtar vi efter att komma ut på havet och njuta av skärgården och havets läckerheter. Vill du fiska, vittja eller bara njuta av saltstänka äventyr? Du hittar vårens bästa båtupplevelser här.

 

Paddla

Njut av lugnet i skärgården och glid fram ljudlöst bland kobbar och skär. Paddla själv eller åk med på en guidad tur för att få ut maximalt av din paddelupplevelse! Eller varför inte kombinera paddling och tångplockning? Läs mer om alla våra paddel-upplevelser här. 

Utflyktstips, kultur och besöksmål

Vill du hellre ta det lite lugnt och koppla av på SPA, fascineras av Tanums rika kulturutbud eller vandra i vår vackra natur? Här hittar du våra bästa tips på lite lugnare aktiviteter, kulturplatser och mysiga gårdsbutiker. 

 

Spela golf!

Äntligen är golfsäsongen här! Och vad passar inte bättre än att gå en runda i vårsolen på någon av våra golfbanor i världsklass? Mjölkeröds golfbana är en vacker 18-hålspark och skogsbana. Den är en utmaning för både låg- och höghandicapare, med en spännande och mycket varierande karaktär. Efter de första 9 hålen är du välkommen in till Mjölkeröds Café 9 för förfriskningar och energipåfyllning. 

Fjällbacka GK erbjuder en naturskön bana med karaktär av semi seaside som passar alla kategorier spelare. Golfen påminner om links golf då närheten till havet gör att vinden måste vara med i beräkningarna samt att de fasta greenerna ofta kräver att bollen rullas in.

Vår-shopping!

Få saker är så tillfredsställande som en riktigt bra shopping-runda! Njut av vinterns uttågande och fira vårens ingång med en härlig shoppingtur för att fylla på energidepåerna och garderoben! Kanske är det dags att ta tag i det där nyårslöftet att börja motionera mer? Inget ökar motivationen mer än en härlig ny tränings-garderob! Här hittar du våra bästa tips på en lyckad shoppingrunda i Tanum.

 

Mat & Dryck

Oavsett vad du gör i vår, så är en riktigt bra mat-paus något som alltid passar! Vem vet, kanske är det en uteservering som lockar snart? Här har vi samlat våra bästa mat-ställen under våren, ät och njut med oss!

Och du, du hittar alltid vad som är öppet i Tanum under hela året här: oppetitanum.se