Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Okänd

Hamburgsunds Infocenter

Sommar-öppen turistinformation i centrala Hamburgsund, precis vid den charmiga gästhamnen.

 

Under sommaren håller vi öppet turistinformationen i Hamburgsund. Vi har biljettbokning, rum- och stugförmedling samt uthyrning av cyklar, flytvästar och kajaker. Vi erbjuder även café med WIFI.

Vårt utbud

Vårt sortiment är stort och vi erbjuder allt till rätt pris

Flytvästar
Vi tillhandahåller flytvästdepå för såväl vuxna som små. Till en rimlig kostnad kan du hyra flytväst per dag eller vecka. Priser från 45 kr per dygn.

Kajaker
Hyr halvdag, dygn eller vecka och bege dig iväg på en egen resa längst kusten. Vi kan smultronställena och kan ge dig god information på vägen. Priser från 250kr

Cyklar 
Varför inte utforska inlandet på egen hand. Besök hällristningarna i Torsbo, ta en tur till de orörda stränderna i Heestrand eller utforska Hamburgsund och Fjällbacka med omnejd. Cykel finns att hyra på våra kontor i Fjällbacka och Hamburgsund.

Internet
Vi har ett minder internetcafé där du både kan logga in på vårt trådlösa nätverk vid köp av en kod samtidigt som du kan använda någon av våra stationära datorer. Du kan också alltid få kaffe med våffla på vårat lilla café!

Souvenirer
Klistermärken, muggar, handdukar, kepsar, t-shirts, vykort och inte minst mängder av maritima artiklar! Vi erbjuder en trevlig present till de flesta - eller ett minne från resan!

Tennisbana
Hos oss köper du tider till tennisbanan i Hamburgsund som HIF driver! Vi hyr även ut tennisrack och bollar!

Minibussuthyrning
Hyr minibuss! Den rymmer 8 passagerare och en chafför. B-Körkort. Vi har konkurrenskraftiga priser och bra försäkringar. Vänd dig till oss när du vill förflytta dig tryggt och säkert på semestern. Mer info på www.turistenvast.se

Biljettförmedling
Boka: www.turistenvast.se alt +46 (0)707403679, +46 (0)525-61188


Alla våra evenemang hittar ni löpande på vår hemsida och under evenemang på bohuslan.com/tanum Biljetter köper ni online på vår hemsida. 

Båtturer

Vi kan hjälpa er med båttaxi, skärgårdsturer, makrillfiske, ostronsafaris, hummerfiske eller kräftfiske. Kontakta turistinformationen för vidare information.

Rum & Stugor

Vi tillhandahåller en växande och lokal rum- och stugförmedling. Boka ditt boende online på www.turistenvast.se

Vi erbjuder stugor, lägenheter och hus med självhushåll. Alltifrån havsnära lyxboenden till enklare rum och stugor utanför centrum. Vi har något för de flesta kategorier av resande.

Boka via vår websida www.turistenvast.se eller per telefon 0707 40 36 79.

Varmt välkommen att boka ditt boende hos oss!

Hamburgsund Gästhamn

Vi är driftsansvariga för Hamburgsund Gästhamn.

Gästhamnen har ca 50 platser och erbjuder fräscha faciliteter i form av duschar, WC, tvättmaskiner och sophantering. Inför året har vi fått nya duschar på landsidan. Gästhamnen är placerad utefter sundet på både fastlandsidan och ösidan med närhet till både centrum och naturen.

Vi erbjuder färskt bröd att hämta vid hamnkontoret efter beställning dagen före. Seglarfrukost finns att köpa både hos Hamburgö Gamla skola och på landsidan vid hamnkontoret som numera ligger i direkt anslutning till gästhamnen.

Våra gästhamnspriser är FRÅN 180 kr. Kostnad för ström tillkommer med 40 kr. Läs mer om hamnen, våra regler och priser på www.turistenvast.se eller gå direkt till www.tanumshamn.se

Varmt välkomna till den gemytliga gästhamnen i Hamburgsund!

Synpunkter 
Tar vi tacksamt emot på info@turistenvast.se 
Välkomna till Hamburgsund Infocenter

Boende Hamburgsund

Äta gott i Hamburgsund

Se & Göra Hamburgsund