({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Henrik Trygg

Här hittar du alla lediga tjänster inom besöksnäringen i Tanum just nu!

TANUM TURIST SÖKER VIKARIERANDE TURISTCHEF

Tanum Turist är den lokala turistorganisationen i Tanums kommun som har det operativa ansvaret för besöksnäringen i Tanum. Den dagliga driften sköts av vår operativa turistchef på året-runt-basis. Nu söker vi en vikarierande turistchef till vårt kontor i Grebbestad. Tjänsten är ett föräldravikariat på 100 % på drygt ett år med offiicell start 1/6 2018. Möjlighet finns att börja redan i maj för upplärning/överlämning efter överenskommelse. 

Om arbetsplatsen:

Tanum Turist är en ekonomisk förening som har det operativa ansvaret för besöksnäringen i Tanum via ett avtal med Tanums kommun. Kortfattat kan man säga att vårt uppdrag är att marknadsföra Tanum som destination och jobba med samordning av besöksnäringen och destinationsutveckling. Tanum Turist är en medlemsförening med ca 200 medlemmar som är företag och föreningar i Tanums kommun, vilket gör oss till den största medlemsföreningen i Tanum. Här finns en kortfattad överblick om föreningen och vad vi jobbar med: www.tanumturist.se 

Om tjänsten:

Tjänsten som vikarierande operativ turistchef är ett föräldravikariat på heltid med bas och kontor i Grebbestad. Start officiellt 1/6 2018 men med en period av upplärning/överlämning innan dess efter överenskommelse i t.ex. maj. Tjänsten är på drygt ett år, och är beräknad till september 2019.

Som operativ turistchef har man det övergripande ansvaret för den operativa verksamheten med destinationsmarknadsföring, företagsrådgivning och affärs- och produktutveckling som främsta fokus. Man har även det övergripande ansvaret för 4 lokala turistinformationer, dock ej driftsansvar då de drivs i egen regi. I tätt samarbete med Tanums kommun, med näringslivsenheten i synnerhet, arbetar man för att utveckla destinationen genom både långsiktiga och kortsiktiga insatser. Exempel på områden man jobbar med är värdskap, cykel- och vandringsleder, paddling, bejaka besöksnäringen och företagens intressen i långsiktiga planeringsinsatser, samarbeta med andra kommuner och organisationer m.m.

Det är även en fördel att ha kunskaper/erfarenhet av sociala medier, webbhantering och trycksaksproduktion då detta ingår i det dagliga arbetet.

Jobbet är varierande så det är positivt om man är van med att hålla flera projekt på gång samtidigt, samt har förmåga att avgöra vad som är prioritet på kort och lång sikt. Jobbet är också mycket självständigt och då man lägger upp stora delar av arbetet själv är det viktigt att man bemästrar konceptet ”frihet under ansvar” på ett bra sätt. 

Kvalifikationer:

  • Högskole/univeristetsutbildning inom besöksnäring är meriterande.
  • Kunskaper och/eller erfarenhet inom destinationsutveckling, samhällsplanering, regional utveckling och marknadsföring.
  • Kunskaper/erfarenhet av affärs- och produktutveckling.
  • Kunskaper om webbproduktion och sociala medier. Kunskaper inom Epi Server är meriterande men ej krav.
  • Administrativ förmåga och erfarenhet av att jobba i Office program.
  • Lokal kunskap om Tanum är inget krav men meriterande.
  • Grundläggande kunskaper inom ekonomi och till viss del bokföring.

Tjänsten utgår från kontoret i Grebbestad men innehåller en del resor i regionen, så B-körkort och bil är ett krav. 

Frågor hänvisas till Tove Bengtsson på 0703542188 eller info@tanumturist.se

Ansökan skickas till info@tanumturist.se och urval/intervjuer sker löpande.  

 

 

 

Kustnära B&B och Konferens foto.

SOMMARJOBB HOS GÄSTHAMNSBOLAGET VÄST

Vill du jobba hos oss i sommar? Nu söker vi personal inför sommaren samt helger i vår och höst. Hör av dig ni till Louise Olsson på info@turistenvast.se alt 0707 40 36 79.

Destination