Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Sommar i den Bohuslänska skärgården

    Fotograf: Jonas Ingman

Lediga tjänster

  • 19 maj, 2020
  • Källa: Lediga tjänster

TANUM TURIST SÖKER VIKARIERANDE TURISTCHEF

Tanum Turist är den lokala turistorganisationen i Tanums kommun som har det operativa ansvaret för besöksnäringen i Tanum. Den dagliga driften sköts av vår operativa turistchef på året-runt-basis. Nu söker vi en vikarierande turistchef till vårt kontor i Grebbestad. Tjänsten är ett föräldravikariat på 100 % på drygt ett år med start i mitten av augusti 2020. Möjlighet finns att börja tidigare för upplärning/överlämning efter överenskommelse. 

Om arbetsplatsen:

Tanum Turist är en ekonomisk förening som har det operativa ansvaret för besöksnäringen i Tanum via ett avtal med Tanums kommun. Kortfattat är vårt uppdrag är att marknadsföra Tanum som destination och jobba med samordning av besöksnäringen och destinationsutveckling. Tanum Turist är en företagarförening med ca 200 medlemmar i Tanums kommun, vilket gör oss till den största medlemsföreningen i Tanum. Här finns en kortfattad överblick om föreningen och vad vi jobbar med: www.tanumturist.se 

Om tjänsten:

Som operativ turistchef har man det övergripande ansvaret för den operativa verksamheten med destinationsmarknadsföring, organisationsutveckling och affärs- och produktutveckling som främsta fokus. I tätt samarbete med Tanums kommun, med näringslivsenheten i synnerhet, arbetar man för att utveckla destinationen genom både långsiktiga och kortsiktiga insatser.

Tjänsten är varierande vilket kräver att man är bekväm med att hålla flera projekt på gång samtidigt, samt har förmåga att avgöra vad som är prioritet på kort och lång sikt. Arbetet är också mycket självständigt, man lägger upp stora delar av arbetet själv och det är viktigt att man bemästrar konceptet ”frihet under ansvar” på ett bra sätt. 

Kvalifikationer:

  • Kunskaper och/eller erfarenhet inom verksamhetsledning, försäljning, affärsutveckling, destinationsutveckling och/eller marknadsföring.

  • Kunskaper om webbproduktion och sociala medier.

  • Administrativ förmåga och erfarenhet av att jobba i Office program.

  • Lokal kunskap om Tanum är inget krav men meriterande.

  • Grundläggande kunskaper inom ekonomi och till viss del bokföring.Tjänsten utgår från kontoret i Grebbestad men innehåller en del resor i regionen, så B-körkort och bil är ett krav. 

Frågor hänvisas till Tove Nordhvalen på 0703542188 eller info@tanumturist.se.

Ansökan skickas till info@tanumturist.se och urval/intervjuer sker löpande under maj/juni 2020.