({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Tävlingsregler Instagram

Tävlingsbidrag:

Ditt tävlingsbidrag innebär att du fotograferar dina fötter på skidbindningarna på de dekaler som är uppsatta på Centralstationen i Göteborg och publicerar bilden på Instagram med taggning #ucskicenter och #tävlingulricehamn.

Du kan posta flera svar, men har endast chansen att vinna en gång. För att få vara med och tävla måste din profil vara publik. Vinnarna meddelas med en kommentar från Turistrådet Västsverige den 8 februari 2017. Vinnarna måste därefter själva kontakta Turistrådet Västsverige på info@vastsverige.com och meddela sina kontaktuppgifter, så att de fina priserna kan skickas ut. Har vinnaren inte hört av sig inom en vecka med kontaktuppgifter utses en ny vinnare.

Tävlingen pågår under vecka 5, 2017 på Instagram och anordnas av Turistrådet Västsverige och Ulricehamns Ski Center.

När du deltar i tävlingen ger du Turistrådet Västsverige rätten att utan ytterligare tillstånd publicera tävlingsbidraget och ditt namn i sina marknadsföringskanaler. Informationen om de tävlande kommer att lagras och användas i enlighet med personuppgiftslagen. Turistrådet Västsverige förbehåller sig rätten att diskvalificera tävlingsbidrag som väcker anstöt, är kränkande eller vid misstänkt fusk.

Pris:

3 paket á 4 skipass/dagskort på Ulricehamns Ski Center.

Bidragen bedöms efter kreativitet. Priset per vinnare är 4 skipass/dagskort på Ulricehamns Ski Center. Värde 1440 kr/per paket. Eventuell skatt betalas av vinnaren.

Anställda vid Turistrådet Västsverige och Ulricehamns Ski Center får ej delta i tävlingarna. Vinsten går ej att byta mot kontanter. Juryn består av representanter från Turistrådet Västsverige.

Vid frågor om tävlingen kontaktar du info@vastsverige.com