({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Inredia Restaurang
Tibro

Låt dig förföras av den oemotståndliga smaken av lokala och närproducerade råvaror hos Inredia restaurang, som drivs av Lars Klint, känd för sitt engagemang i utomhusmatlagning genom Naturbordet. Hos oss på Inredia restaurang kan du njuta av en fantastisk lunchservering, smaka på utsökta cateringalternativ och låta oss ta hand om dina konferenser med vår kreativa touch. Vårt team levererar även fika och måltider till dina konferensgäster.

Vi strävar efter att skapa en unik upplevelse för våra gäster genom att kombinera spännande smaker, estetiskt tilltalande presentation och omtanke om miljön. Varje tugga är en hyllning till Skaraborgs rika tillgång på råvaror och en förminnelse av vår passion för mat. Besök Inredia restaurang och låt oss förföra dina smaklökar med det bästa från Skaraborg.

Förhandsbokning är en hållbarhetstanke kring våra luncher, måndag och tisdagar. Förhandsbokning ger även direkt en bekräftelse via mail att vi kan leverera det som erbjuds, just den dagen. Därför ser vi gärna att ni förhandsbokar även övriga dagar i veckan.

Lunchbokningar, öppettider och lunchmenyer via Inredia.se

Konferensbokningar via inredia.se

Inredia restaurang når du på tel. 0504-184 00 eller restaurang@inredia.se

 

Kontaktinformation

Inredia Restaurang

Brovägen 26

543 50 Tibro


Telefon: +46 504 18400


E-post: restaurang@inredia.se

Hemsida: inredia.se/restaurang