({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Konferensmöjligheter

I Tidaholm finns flera möjligheter till konferenser och kreativa möten.

VinContoret

VinContoret erbjuder konferens i unik miljö i kombination med utvalda goda drycker och ljuvlig mat. Alternativen är många och de är lyhörda för idéer och önskemål. VinContoret har flera olika mötesrum med möjlighet att ta emot upp till 80 personer.

www.vincontoret.se/tidaholm

Hellidens Slott

Vill du ha en konferens i slottsmiljö? Naturskönt och fullt av aktivitet på samma gång? Hellidens slott har både lugn och ro och en sprudlande kreativitet. Bo bekvämt, ät gott och arbeta ostört i konferensgården eller någon av slottsalarna. Oavsett om ni är fyra eller hundra personer är ni välkomna hit. Hellidens slott har olika stora konferens- och mötesrum.

www.helliden.se

Tidaholms Stadshotell

Hos Tidaholms Stadshotell finner ni de rätta förutsättningarna för en lyckad konferens!

De har tillgång till välutrustade lokaler, utsökt mat, personlig service, flexibilitet och omtanke samt unika aktiviteter. Lokalerna är speciellt lämpade för sällskap upp till 25 personer.

www.stadshotellettidaholm.com

Festvåning 4:an

Festvåning 4:an erbjuder en mysig och annorlunda konferenslokal som gör konferensen till ett nöje. Här kan ni i avskildhet och lugn och ro få arbeta ostört.

Festvåning 4:an har kapacitet att ta emot 400 gäster, därav ca 250 ätande.

www.fyranhuset.se

First Camp Hökensås

Nordic Camping Hökensås erbjuder goda konferensmöjligheter med aktiviteter som passar alla. Tillsammans med fiskecentret erbjuds mängder av aktiviteter kopplade till konferensen för olika åldrar och intressen. Det finns konferenssal med plats för upp till 40 personer och tre mindre grupprum med plats för 10-14 personer.

https://firstcamp.se/destination/hokensas-tidaholm/

Grimmestorp Herrgård

Grimmestorp är en herrgård med anor från 1600-talet. Gården och husen samt den omgivande fina naturen inspirerar till olika aktiviteter och events. Nu finns möjlighet att lägga en dagkonferens eller föreläsning i denna lantliga miljö. De kan ta emot upp till 30 personer. Ta kontakt med ägarna av Grimmestorp för att få mer information.

Konferens på Grimmestorp

Föreläsning på Grimmestorp