({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Peter Hellström

Töreboda golfklubb

Töreboda golfklubb är vackert belägen vid Månsarudssjön, 7 km från Töreboda. Golfbanan bjuder på en skiftande karaktär.

Töreboda GK, ligger 7 km öster om Töreboda centrum. En svensk golfidyll. Undangömd från storskalig bebyggelse och inramad av majestätisk barrskog och en förtrollande näckrosfylld insjö. Banan är välkänd för sin betagande skönhet och storslagna vy över Månsarudssjön. Banans karaktär är skiftande, park, skogsbana och seaside. Tio av hålen har tät direktkontakt med vattnet.

Sedan 2014 har vi ”orange tee”, för oss som tycker det blir roligare golf att spelas en något kortare bana

Det mest berömda hålet är 10:an med 100 meter vatten mellan tee och green. 10:an har klassats av tidningen Golf Magazine som ett av de 500 bästa hålen i världen. 2014 var 10:an med på Svensk Golfs lista över Sveriges 100 bästa golfhål och utnämndes till ett av Europas 100 bästa golfhål av Golf World. Men många har andra hål som sitt favorithål, t.ex. 11:an eller 3:an eller 4:an eller 13:e eller 12:an.

En bra husvagnsuppställning finns centralt på golfbanan, brukar gästas av 1000 st per år. Boende i B&B eller campingstugor finns lika centralt.

Tidsbokning tel. 0506-12305

Varmt välkomna att besöka oss!

Golfvecka
Vecka 30 är det golfvecka på Töreboda GK.