({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

12 oktober 2022: Den viktiga balansen mellan turismen och de boende på en plats (del 2)

Höstens andra upplaga av Turistrådet Online fortsatte på temat från föregående tillfälle: "Den viktiga balansen mellan turismen och de boende på en plats". På denna sida kan du se delar av sändningen igen. Observera att Placebranders presentation har klippts bort på grund av rättighetsskäl.

Gäster: Anna Österlund (Placebrander), Helena Ransjö Alcenius (Borås TME), Lena Mossberg (Villa Bro) och Magnus Eriksson (Alliansloppet). Precis som vid föregående Turistrådet Online fortsatte vi att diskuera vikten av  det turistiska utbudets betydelse för både boende och besökare. Fokus låg på hur du som aktör i besöksnäringen kan använda dig av platsens tillgångar för att nå ut både till boende och besökare med attraktiva produkter och upplevelser. Dessutom pratade vi om hur man får de boende att känna stolthet för sin destination.

 

Ladda hem presentationer (PDF)

Då vi för fillfället har problem med att ladda upp nya PDF-filer ber vi dig som önskar att ta del av presentationerna att kontakta Turistrådets projektledare Linda Sturk på linda.sturk@vastsverige.com. 

 

Se i efterhand

Här kan du se Turistrådet Online från den 12 oktober 2022 i efterhand. Observera att Placebranders presentation har klippts bort på grund av rättighetsskäl.