({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

23 september 2020: Turistrådet Online från Salt & Sill

Historiens första Turistrådet Online anordnades den 23 september 2020 och sändes direkt från Salt & Sill på Klädesholmen.

Turistrådet Västsverige inledde det livesända seminariet med att Fredrik Linden (vd) och Marie Linde (vice vd) informerade om läget i den västsvenska besöksnäringen. De berättade även om vad Turistrådet har på gång under hösten när det gäller marknadsföring. 

Mer om detta kan du läsa i den här artikeln.  

Därefter berättade Jerry Engström från Friluftsbyn på Höga Kusten om hur han och hans team har hanterat våren och sommaren under coronapandemin, och hur de tänker och agerar framåt. Jerry inspirerade med att ”det finns galet mycket möjligheter” även i en tid som denna, och benade ner det i ett antal tips. Här finns ett sammandrag från presentationen. 

Fotograf: Tony Meyer

Sändningen avslutades med en en intervju med Susanna Hermansson, vd på Salt & Sill, som skickade med några peppande ord till alla branschkollegor:

- När inget är som vanligt måste vi anpassa oss, det går inte att passivt ta sig igenom det som händer i världen nu. De företag och organisationer som jag tror går starkast ur detta läge är de som tar sig tiden att samlas, planera förändringar och skapa nya handlingsplaner. Våga göra annorlunda - Det kommer aldrig bli som det varit igen!

Presentation att ladda ner

Svensk Besöksnäring - En ny verklighet (sammandrag av Jerry Engströms presentation)

Om inte PDF-länken fungerar, testa att uppdatera sidan eller försök med en annan webbläsare.