({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Katja Ragnstam

Turistrådet söker Content Creator

Vill du vara med och marknadsföra Västsverige nationellt och internationellt? Turistrådet Västsverige söker nu en content creator för att skapa intressant material som engagerar målgrupperna vi vänder oss till. Tjänsten innebär att man arbetar med layout, text, bild och film på Turistrådets inhouseavdelning. Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor och rollen är i huvudsak operativ.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • Skapa innehåll och förbereda kampanjer på webben och i sociala kanaler
  • Layout och copy
  • Grafiskt arbete
  • Utveckling av våra sociala kanaler


Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen har du hög kompetens samt stort intresse för digital marknadsföring. Du har högskoleutbildning och har arbetat minst två år som innehållsproducent eller motsvarande. Dina styrkor ligger inom formgivning och produktion av innehåll. Du är van att arbeta med InDesign, Premiere Pro eller motsvarande program. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person är du självgående och strukturerad och du får saker gjorda. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta.


Om företaget:

Turistrådet Västsverige är Västra Götalandsregionens bolag för besöksnäringsfrågor. Vårt uppdrag är att utveckla och marknadsföra Västsverige (Västra Götalands län) som destination. Vi har hållbarhet i fokus för allt vi gör. Vår vision är att Västsveriges besöksnäring är ett föredöme i omställningen till ett hållbart samhälle. Turistrådet har ett 30-tal medarbetare och kontor i Regionens hus i centrala Göteborg. Läs mer på www.turistradet.com 

 

För information: Kontakta gärna Ann-Charlotte Carlsson-Chevrier, marknadschef, på ann-charlotte.carlsson@vastsverige.com  alternativt 0730-212114.

 Ansök genom att skicka ett CV och ett personligt brev till ansokan@vastsverige.com senast 2022-11-10. Intervjuer genomförs löpande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakter från bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.