({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: ROBERT DAHLBERG

Turistrådet Västsverige söker ny analytiker

Turistrådet Västsverige är en drivande part i utvecklingen och marknadsföringen av den västsvenska besöksnäringen såväl i Sverige som internationellt. Just nu söker vi en ny analytiker.

Turistrådet Västsverige är Västra Götalandsregionens bolag för besöksnäringsfrågor. Vi verkar i en dynamisk bransch som är viktig för tillväxten. Vårt uppdrag är att utveckla och marknadsföra Västsverige (Västra Götalands län) som destination. Turistrådet har ett 30-tal medarbetare och kontor i Göteborg på Vasagatan. Läs mer på www.turistradet.com

Vad erbjuder vi?

Vi är ett företag som präglas av stor öppenhet och ett positivt arbetsklimat.  Vi är en drivande part i utvecklingen och marknadsföringen av den västsvenska besöksnäringen såväl i Sverige som internationellt.

Tjänsten som analytiker hos Turistrådet Västsverige är en central funktion med ansvar för organisationens analysarbete. Uppgiften består i att inhämta och vidareförädla kunskap genom att genomföra och köpa in undersökningar, bearbeta data, analysera och systematisera resultat samt förmedla detta både internt och externt. I rollen ligger också ansvar för att vidareutveckla och förfina metoder för en effektiv uppföljning av organisationens egna insatser som t.ex. effekten av marknadsföringsinsatser.

Turistrådet Västsverige har ett nära och väl etablerat samarbete med Västsveriges 49 kommuner, de lokala turistorganisationerna, besöksnäringsföretagen samt nationella aktörer inom besöksnäringen. Arbetet som analytiker innebär samarbete med dessa aktörer och samtliga anställda på Turistrådet Västsverige. För att trivas i rollen och i organisationen är det viktigt att du delar medarbetarnas möjlighetsfokus, engagemang samt vilja att vidareutveckla besöksnäringen professionellt.

Kvalifikationer

  • Gedigen erfarenhet av arbete med undersökningar och statistikhantering/bearbetning
  • Relevant akademisk utbildning
  • Erfarenhet av att självständigt driva processer
  • Skicklig på att pedagogiskt framställa material såväl skriftligt som muntligt
  • Erfarenhet av att arbeta med kvantitativa data
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-programmen, speciellt Microsoft Excel
  • Goda kunskaper i BI (business intelligence) och datavisualisering
  • Erfarenhet av att arbeta med Google Analytics är meriterande
  • Erfarenhet av GIS (Geografiska informationssystem) är meriterande

Du har en mycket god analytisk förmåga. Som person är du självständig, strukturerad och drivande med en utpräglad servicekänsla.

 Ansökan

 Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta vVD Marie Linde (031-818307, marie.linde@vastsverige.com). Vi ser fram emot att få din ansökan till marie.linde@vastsverige.com  senast den 28 februari. 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Varmt välkommen att söka tjänsten!

Destination