({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Jonas Ingman - Bruksbild

Turistrådet Västsverige söker ny företagsutvecklare

Turistrådet Västsverige är en drivande part i utvecklingen och marknadsföringen av den västsvenska besöksnäringen såväl i Sverige som internationellt. Just nu söker vi en ny företagsutvecklare.

Turistrådet Västsverige är Västra Götalandsregionens helägda bolag för besöksnäringsfrågor. Vi verkar i en dynamisk bransch som är viktig för tillväxten i Västsverige. Vårt uppdrag är att utveckla och marknadsföra Västsverige (Västra Götalands län) som destination. Turistrådet har ett 30-tal medarbetare och kontor i Göteborg på Vasagatan. Läs mer på www.turistradet.com

Vad erbjuder vi?

Vi är ett företag som präglas av stor öppenhet och ett positivt arbetsklimat.  Vi är en drivande part i utvecklingen och marknadsföringen av den västsvenska besöksnäringen såväl i Sverige som internationellt.

Tjänsten som företagsutvecklare hos Turistrådet Västsverige innebär ett nära samarbete med olika verksamheter inom besöksnäringen.  Uppgiften består i att stödja verksamheterna med utveckling inom kvalitet och hållbarhet, digital marknadsföring och värdskap baserat på Turistrådets utbildningsverktyg. I rollen ligger också att hjälpa verksamheterna med utveckling av turistiska produkter.

Turistrådet Västsverige har ett nära och väl etablerat samarbete med Västsveriges 49 kommuner, de lokala turistorganisationerna och besöksnäringsföretagen. Arbetet som företagsutvecklare innebär samarbete med dessa aktörer och samtliga anställda på Turistrådet Västsverige. För att trivas i rollen och i organisationen är det viktigt att du delar vårt möjlighetsfokus, engagemang samt vilja att vidareutveckla besöksnäringen professionellt.

Tjänsten utgår från Göteborg och är en visstidsanställning inom ramen för projektet Hållbar produktutveckling t.o.m. 2019-12-31 och med tillträde snarast.

Vi söker dig som har:

  • någon form av tidigare erfarenhet från besöksnäringen
  • relevant högskoleutbildning eller annan lämplig utbildning
  • kunskap om och erfarenhet av marknadsföring i digitala kanaler
  • god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
  • erfarenhet av att självständigt och strukturerat driva processer

 

Ansökan

 Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta vVD Marie Linde (031-818307, marie.linde@vastsverige.com). Vi ser fram emot att få din ansökan till marie.linde@vastsverige.com  senast den 12 mars. 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Varmt välkommen att söka tjänsten!

 

Destination