({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Anna Storm

Shoppa loss i Ljungskile

Söderut från Uddevalla ligger Ljungskile centrum med sin lilla, men ändå väldigt mysiga gågata.

 

BUTIKER I CENTRUM| Här hittar du en riktigt vass outlet. I den gamla trikåfabriken alldeles invid järnvägsstationen ligger Resteröds outlet som är helt på hemmaplan i sin gamla produktionsanläggning. Här säljs trendiga kläder, kalsonger, mössor och annat.  I samma bygdnad ligger Kriss Sweden, de har det senaste dam modet passande till både vardag och fest.På promenadavstånd, i Nordströms hörna, hittar du livsstilsbutiken Sprudla som erbjuder både inredning, kläder, smycken och mycket mera, det är sällan man lämnar butiken utan en eller två shoppingkassar. Granne med Sprudla är butiken Elon, mest känd för sina vitvaror men de säljer även bland annat fiskeutrustning, lampor och kökstillbehör. Mitt i centrum ligger även Ljungskile Blommor  med vackra snittblommor, krukväxter och inredningsdetaljer.

ÖVRIGA BUTIKER|På andra sidan E6:an (lugn, du kan även promenera hit både tryggt och säkert men det är en liten bit att gå) upplever du Kärrstegens Gård en delikatessbutik fylld med nostalgi, heminredning och blommor. I Restaurangen njuter du av hemlagad mat eller en gofika, här kan man unna sig det bästa av det bästa! Väl på vattensidan finns Ulvesunds växthus, en annorlunda trädgård vid havet som både har fikamöjligheter i växthuscafét och handelsträdgård - en rofylld plats som sprudlar av liv! I den gamla pastors expeditionen tillhörande Grinneröds Prästgårdvid ligger inredningsbutiken Trendsisters. Här köper du inredning och möbler med en förkärlek för dansk design och under sommar månaderna öppnar de upp sitt sommarcafé.  

Fotograf: Anna Storm 

SECOND-HAND| I Ljungskile ligger butiken Lilla Fröet som har ett stort fokus på miljötänk. De säljer barnkläder och leksaker och andra tillbehör. En annan spännande butik är Ljungskiles Garderob som erbjuder second Hand och Re-Make, ett klimatsmart sätt att handla kläder. Ett annat tips för den fyndtokige är att hålla utkik efter loppisskyltar längs landsvägar och i bygdegårdar, under framför allt sommaren brukar det dyka upp loppisar över hela Bohuslän.

Kläder på galgar

Fotograf: Orna Wachman