({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Anna Storm

Shoppa loss i Ljungskile

Söderut från Uddevalla ligger Ljungskile centrum med sin lilla, men ändå väldigt mysiga gågata.

Här hittar du bland annat en riktigt vass outlet i den gamla trikåfabriken, alldeles invid järnvägsstationen, nämligen Resteröds outlet som är helt på hemmaplan i sin gamla produktionsanläggning med trendiga kläder, kalsonger och annat. På promenadavstånd hittar du även butiken Sprudla som erbjuder både inredning, kläder, smycken och mycket mera, det är sällan man lämnar butiken utan en eller två shoppingkassar.

På andra sidan E6:an (lugn, du kan även promenera hit både tryggt och säkert men det är en liten bit att gå) upplever du Kärrstegens Gård en delikatessbutik fylld med nostalgi och heminredning. Här kan man unna sig det bästa av det bästa! Väl på vattensidan finns Ulvesunds växthus, en annorlunda trädgård vid havet som både har fikamöjligheter i växthuscafét och handelsträdgård - en rofylld plats som sprudlar av liv!

Second-hand

I Ljungskile ligger butiken Lilla Fröet som har ett stort fokus på miljötänk. De säljer barnkläder och leksaker och andra tillbehör. Ett annat tips för den fyndtokige är att hålla utkik efter loppisskyltar längs landsvägar och i bygdegårdar, under framför allt sommaren brukar det dyka upp loppisar över hela Bohuslän.