({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Båtuffa i Bohuslän

  • Uddevalla Turism

Visste du att man kan båtluffa i Bohuslän!? Kolla in sajten ”Båtluffa i Bohuslän” – här hittar du tips på resrutter och kryssningar, mysiga öar och kustsamhällen du bara måste besöka och massor av inspiration för en fantastisk upplevelse i den Bohuslänska skärgården. Vem vill du uppleva detta med i sommar?

Att båtluffa är något som varit stort i Europa och i områden kring medelhavet länge och nu har fenomenet äntligen vuxit sig stort i Sverige och på Västkusten. Att båtluffa är det perfekta sättet att upptäcka den bohuslänska skärgården. Spendera några fantastiska dagar bland saltstänk, kobbar och skär och övernatta på något av de många hotell och vandrarhem som finns längs vägen. Båtluffa genom Bohuslän vackra skärgård och få upplevelser du sent kommer att glömma.

Visste du att du kan båtluffa från Göteborgs Skärgård till Strömstad och Kosteröarna i norr? Skärgårdsbåtarna i Uddevalla är en naturlig del i projektet och tar dig till många spännande destinationer! Se alla linjekartor och planera din resa

Båtluffa – något för alla

Att båtluffa är det perfekta sättet att upptäcka den bohuslänska skärgården för såväl småbarnsfamiljen som det äventyrliga paret och livsnjutande pensionärerna. Spendera några fantastiska dagar med salta bad, bra boende och aktiviteter som passar alla. Ta båten till Bohusläns fina vandringsleder, upptäck nya badplatser och njut av mat i världsklass. Många av de bohuslänska öarna är så små och pittoreska att bilar och andra landfordon inte förekommer alls. Kliv iland och upptäck klippor, havsstrandängar och vindpinade tallar till fots. Genom att båtluffa har du möjlighet att skräddarsy din egen semester eller dagsutflykt. Hoppa på och av där du själv vill och njut av friheten!

Upplev Bohuslän

Den bohuslänska skärgården är något speciellt. Nyhetskanalen CNN Travel tycker att den är så enastående att de rankar den som världens sjunde vackraste naturområde. Och om du vill uppleva allt det här fantastiska på riktigt nära håll så har vi samlat både båtlinjer och ruttförslag som gör din båtluff möjlig.

Läs mer om att båtluffa och planera din tur i sommar.