({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Linda Svensson,LS Photo & Design

  • Fotograf: Linda Svensson, LS Photo & Design

  • Fotograf: Linda Svensson, LS Photo & Design

  • Fotograf: Linda Svensson, LS Photo & Design

Shoppa loss i Uddevalla

  • 01 jan, 2018

Uddevalla stoltserar med ett gediget shoppingutbud. Här hittar du allt från charmiga gårdsbutiker och centrumshopping på kullerstensgator till köpcentrumpuls! Dessutom finns det outlets och populära second hand butiker väl värda ett besök. Oavsett vad du är på jakt efter kan du alltid shoppa loss i Uddevalla!

Uddevalla är fullt av mysiga caféer och har flera trendiga restauranger, men här finns också ett unikt utbud av butiker med det speciella och lite exklusiva som du inte hittar någon annanstans. Låt oss guida dig fram till våra guldkorn. 

Uddevalla

Livsstilsbutiken Living Room är den perfekta butiken att besöka när du behöver en present till en vän eller dig själv. Här hittar du allt från smycken och heminredning till kläder och skönhetsprodukter. Uddevalla centrum stoltserar med fler livsstilsbutiker, Himla Fint erbjuder, precis som butikens namn, himla fina inredningsprylar och kläder till både stora som små. Under samma kategori finns även Sagolika hem som även den ären perfekt present- och inredningsbutik som säljer det unika och annorlunda.

Är du på jakt efter kläder rekommenderar vi varmt butiken Soul, en peronlig butik med roliga och annorlunda kläder till en bra mellanprisklass. Här kan du fylla din garderob som inte bärs av alla samt få mycket personlig service. Men är det kläder till de små du letar efter stoltserar Uddevalla centrum med två härliga barnbutiker Store4kidz och BiMi

Förutom de ovan nämnda butikerna erbjuder Uddevalla centrum även Åhléns, Lindex, Dressman, Hemtex, Eurosko, Hallmans bokhandel, Kicks, Standard, Hamburgsunds skor, Clas Ohlson med flera. Alla butiker i Uddevalla centrum och öppettider!

Köpcentrumpuls

Mitt i Uddevalla och i hjärtat av Bohuslän ligger Torp Köpcentrum för dig som vill handla nytt och uppleva köpcentrumpuls! Med närmre 90 butiker har allt du kan tänkas behöva. Fyll på garderoben, eller handla till grillfesten. Intill köpcentrumet ligger även ett av Sveriges största IKEA, här kan hela familjen ha en härlig dag fylld med lek och bus. 

Second-hand

Pingstkyrkans Second Hand är kanske Uddevallas populäraste second hand butik. På tisdagar, torsdagar och lördagar, när butiken håller öppet, ringlar sig kön lång innan dörrarna slås upp. En annan butik väl värd ett besök är Antik-Harrys, här glittrar kristallkronorna och klockorna står i otakt. Hit kommer samlare från hela världen för att hitta prylen med stort P! Högre upp på samma gata slår Da Capo Second Hand & Hantverk upp sina dörrar och erbjuder, utöver andrahandssortiment, egentillverkad keramik och textilprodukter.

För dig som har tillgång till bil hittar ni Loppis Uddevalla lite utanför centrum, här hittar du mängder av prylar, möbler, glas, kläder... ja, nästan allt!

Ljungskile

Söderut från Uddevalla ligger Ljungskile centrum med sin lilla, men ändå väldigt mysiga gågata. Här hittar du bland annat en riktigt vass outlet i den gamla trikåfabriken, alldeles invid järnvägsstationen, nämligen Resteröds outlet som är helt på hemmaplan i sin gamla produktionsanläggning med trendiga kläder, kalsonger och annat. På promenadavstånd hittar du även butiken Sprudla som erbjuder både inredning, kläder, smycken och mycket mera, det är sällan man lämnar butiken utan en eller två shoppingkassar.

På andra sidan E6:an (lugn, du kan även promenera hit både tryggt och säkert men det är en liten bit att gå) upplever du Kärrstegens Gård en delikatessbutik fylld med nostalgi och heminredning. Här kan man unna sig det bästa av det bästa! Väl på vattensidan finns Ulvesunds växthus, en annorlunda trädgård vid havet som både har fikamöjligheter i växthuscafét och handelsträdgård - en rofylld plats som sprudlar av liv!

Second-hand

I Ljungskile ligger butiken Bytt & Blandat som har ett stort fokus på miljötänk. De har mycket för barn, både kläder, leksaker och andra tillbehör. Ett annat tips för den fyndtokige är att hålla utkik efter loppisskyltar längs landsvägar och i bygdegårdar, under framför allt sommaren brukar det dyka upp loppisar över hela Bohuslän.

Bokenäset

I Bokenäs lantliga idyll stimuleras alla shoppingsinnen. Även om utbudet av butiker inte är lika brett som i Uddevalla och Ljungskile centrum så är det ack så bra!I ett gammalt sädesmagasin hittar ni den populära inredningsbutiken Två Fröknar. Här blandas inredning, kläder, accessoarer och härliga dofter.

Destination