Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Upplev Uddevalla i vår appen

  • 15 jun, 2018
  • Jessica Frendberg, marknadsansvarig

Inför sommaren 2017 lanserades appen Upplev Uddevalla. Igår lanserades appen på nytt med fler uppdateringar, funktioner och kategorier än tidigare och i höst fortsätter utvecklingen.

Sedan tidigare finns appen Upplev Uddevalla, en app som hämtar sin information från www.uddevalla.com. Appen är främst framtagen att fungera som en inspirationskälla till de som bor i Uddevalla eller som är här på semester. Appen presenterar vad som finns att se och göra runt om i vår kommun. 

Nytt för sommaren 2018 är fler kategorier - nu finns bland annat mat & dryck med som en kategori. Du kan även  boka båtresor med Skärgårdsbåtarna, hyra cyklar, boka en guidad tur eller en plats i Uddevalla gästhamn via appen. 

- Under hösten kommer vi även utveckla ytterligare en funktion i appen tillsammans med Destination Uddevalla, säger Jessica Frendberg, marknadsansvarig på Uddevalla Turism. Exakt vilken funktion det är vill hon inte avslöja ännu men det är något helt nytt och som skiljer sig från de andra funktionerna som finns i appen idag.

Appen finns tillgänglig både i App Store och i Google play. 

 

Hälsningar
Jessica Frendberg, Marknadsansvarig

För frågor, vänligen kontakta Jessica Frendberg.
Mail: jessica.frendberg@uddevalla.com
Direktnr: 0522-698483