({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

22
maj
-
23
maj

Rullskidcamp med Vasaloppscoach
Ulricehamn

Utvecklas och få inspiration till din skidträning

Fotograf: Hamed Razzaghi

Utvecklas med Vasaloppscoach Markus Jönsson

Häng med på en härlig och tuff träninghelg på rullskidor!

Värd, inspiratör och sparringpartner under helgen kommer vara Vasalopsscoach Markus Jönsson från Ulricehamn. Markus har varit topp 20 i Vasaloppet 6 gånger och 9:a som bäst.

Ni kommer få en tuff träningshelg där ni får utvecklas och mäta era krafter med Markus och likasinnade. All träning sker utomhus och vi håller avstånd!

Markus Jönsson kommer arrangera rullskidcamp regelbundet i Ulricehamn för att skapa kontinuitet, inspiration och en röd tråd för att hjälpa er att få en bra utveckling inför kommande skidsäsong.

Träningshelger i Ulricehamn:

 • 22-23 maj

...fler kommer! Håll utkik här!

 

Klicka här för Anmälan och information

 

 • Pris: 1600 kr inkl lunch och kaffe. Kan man eller vill man inte vara med båda dagarna går det bra att enbart vara med en dag och då kostar det 1000 kr inkl lunch och kaffe.
 • Utrustning: Rullskidor inklusive reflexväst alternativt synliga kläder, dubbla ombyten träningskläder. Om ni har, tag med olika rullmotstånd för att reglera rullmotstånden i gruppen för att få en så jämn grupp som möjligt.
  Observera att omklädningsrum och duschar är avstängda på Lassalyckan för att undvika folksamlingar. Tänk på att ta med er extra kläder.
 • Boende: Vi kan rekommendera Hotell Lassalyckan Vill man ha hjälp med att arrangera boende så hjälper Markus till, meddela det i så fall i samband med anmälan.
 • Anmälan: till markus.tranemoif@gmail.com

Lägret äger rum i Ulricehamn.

 

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
 • {{day}}
 • {{day}}
 • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
 • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Markus Jönsson - Officiell vasaloppscoach

Vasaloppets certifierade coacher finns för att erbjuda vägledning och hjälpa fler att hitta kvalitetssäkrad rådgivning för sin träning. En Vasaloppscoach ska ha dokumenterad erfarenhet och erbjuda tjänster med hög kvalitet inom utbildning, pedagogik, teknik och social kompetens på områdena träning, hälsa och kost. Coachen ska bidra och inspirera till att öka den enskilda individens motivation och tekniska kunnande inom motionsidrott, skriver Vasaloppet på sin egen hemsida.

Läs mer
Kontaktinformation

Markus Jönsson

Ulricehamn


Telefon: +46 73 7207283


E-post: Skicka E-post

Hemsida: crosscountryclinic.se/