({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Emma Ekstrand/ ulricehamnsturistbyra.se

  • Fotograf: Smaka på Ulricehamn

03
sep

Smaka på Ulricehamn
Ulricehamn

Årlig matfestival i centrala Ulricehamn.

Matfestival

Mat, glädje och Ulricehamn! I början på september är det åter dags för den mycket populära matfestivalen Smaka på Ulricehamn. Under festivalen har du möjlighet att smaka god mat från bygdens bästa kök, och en torghandel med närproducerade varor och andra nya och spännande smakupplevelser. Lokala producenter ställer ut och erbjuder smakprov, i utbyte mot en Smaka På-kupong. 

Smaka på Ulricehamn hade premiär 2013, och har sedan varit en årlig höjdpunkt i staden. En otrolig folkfest med tusentals besökare och många uppskattade matproducenter från vår kommun som erbjuder smakprov på deras specialiteter. Efter två år av uppehåll på grund av pandemin, är matfestivalen nu tillbaka! 

Smakningen börjar klockan 11.00 och håller på till klockan 16.00. 

Fotograf: ulricehamnsturistbyra.se

Biljetter.

Biljetthäften kommer att finnas bland annat på Turistbyrån, Ica Tornet och Akademibokhandeln från 8 augusti. Det brukar vara en stor åtgång av dessa så kom ihåg att säkra dina kuponger i god tid! Du får ett smakprov för varje kupong. Ett häfte med 5 st Smaka På-kuponger ger dig en härlig smakupplevelse. 

På festivaldagen kommer det även att gå att köpa kuponghäften på ett par ställen på Ulricehamns gågata, Storgatan. 

 

Välkommen att Smaka på Ulricehamn!

 

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Ulricehamn City

Ulricehamn med sitt vackra läge beskrivs ofta som Åsundens pärla. De pittoreska husen, kullerstensgatorna och butikerna ligger tätt. Här får du uppleva en riktigt mysig småstadsshopping.

Läs mer