Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Mats Lind

  • Fotograf: Mats Lind

  • Fotograf: Mats Lind

Ännu Bättre för besökare

Många utmaningar ställdes världscuporganisationen inför då de första tävlingarna arrangerades 2017. Mycket blev väldigt bra. Men nu kommer det blir ännu bättre med fler gångtunnlar, mer läktarplatser och bättre utsikt från "Grytan".

Publikförbättringar

Under tiden som gått från de första världscuptävlingarna hölls 2017 har Ulricehamns kommun i samråd med världscuporganisationen försökt rätta till en del för att man som publik ska kunna njuta ännu mer av tävlingarna. Man har för att förbättra framkomligheten på tävlingsarenan anlagt tre stycken tunnlar så man på ett friare sätt kan röra sig under skidspåren och runt på arenan. 

Väggen

Runt 1 km från stadion ligger världscupspårets nya utmanande bandel som förväntas fyllas med åskådare. Väggen gör skäl för namnet med branta partier både utför och uppför. Här får man verkligen se skidåkarna utmanas. Väggen når du snabbast via publikvägarna bakom Hotell Lassalyckan. Här kommer det i år erbjudas en speaker som som guidar besökarna om vad som händer. 

Hyllan

Hyllan är en en nybyggd, upphöjd del i området som kallas "Grytan". Här ser du åkarna inför svängen ner mot stadion och målgång. Du upplever den sista kampen, hör publikens jubel och hejar på åkarna ända in i mål. Det är nära stadion och inte långt att gå.
En mindre storbildsskärm ger dig möjlighet att följa tävlingarna. Kiosk och toalett finns i närheten. Det här blir en riktigt bra plats för alla som vill stå ute längs spåren och ändå se mer av allt!

Torget

500 m från stadion är det så kallade Torget. Ett publikvänligt område som ligger mellan spåren. Här har du möjlighet att se åkarna flera gånger under tävlingen. Nytt för den här gången är att det blir en storbildsskärm här så du med bild kan följa åkarna. Du kan röra dig fritt i Torget-området via en ny publiktunnel och du har närhet till både kiosk och toalett.

Mer läktare

Läktarplatserna var populära 2017 och därför utökas de med hela 1300 fler platser till hela 9000. Du kan nu välja hur nära mål du vill stå genom att köpa antingen VIP-, Upplopp- eller Kurvabiljett för läktarna. Läktarbiljetter är för er som vill vara med i den stora massans jubel, hejarop och hyllningar. Nära målet, nära starten och i händelsernas centrum!
Makalös stämning utlovas!!

Nysatsning på matupplevelsen för VIP-biljetterna

Man satsar också lite extra på att höja matupplevelsen för de som köper vip-biljetterna

Christer och Maria Melkersson är nyutnämnda mat-och menyansvariga för Världscupen och de kommer att bjuda in till en kulinarisk upplevelse för de som bokar VIP-biljetter.  En god och vällagad två-rätters lunchmeny erbjuds nu mellan loppen, och för de som önskar komma ut på arenan snabbt så kommer efterrätten vara lämpad att kunna ta med sig. 

Välkomna till Ulricehamn och upplev världscupen 2019!

 

 

 

Andra har läst: