({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jonas Ivarsson

Digital världscup 2021

Världscuptävlingarna i längdskidor i Ulricehamn 2021 erbjuder inte bara de ordinarie Tv-sändningarna i SVT, du kan även få följa med på prologen, invigningen och intervjuer med åkare och personer bakom evenemanget via webb-tv. Låt oss presentera Studio Lassalyckan - Ulricehamns egen vinterstudio.

Som vi alla förstår kommer evenemanget vara utan publik då gällande förordningar inte tillåter det pga Coronapandemin men nu kan du vara med via en unik webb-tv sändning. 

Va med på världscupen via TV och dator

Studio Lassalyckan - Ulricehamns egen Vinterstudio
Under lördagen kommer det att sändas live från världscupen i längdskidor här i Ulricehamn. Det kommer att byggas upp en studio på arenan för att ge dig en så bra känsla som möjligt. Du ska även den här gången få känna att du är en del av världscupen!

Göran Borgås, Anna-Karin S Öjerskog samt skidprofilen Anders Södergren är de som med van hand kommer att lotsa publiken genom förmiddagen. Göran är ulricehamnaren med tjugo års erfarenhet av tv och direktsändningar. Den som besökt de två tidigare världscuperna i Ulricehamn har då hört honom som konferencier på stadion. Anna-Karin S Öjerskog är moderator, sportkommentator och världsmästare i segling. Dessutom styrelseledamot i World Cup Ulricehamn. Anna-Karin ledde också 2019 års tävlingsinvigning.

— Min uppgift är ju att vara expertkommentator inför, under och efter prologen i Studio Lassalyckan, säger Anders Södergren.

Studio Lassalyckan bjuder bland annat på intervjuer med åkare, personer som jobbar i teamen runt åkarna och också personer ifrån världscuporganisation. Här kommer dessutom de spännande prologerna där de bästa åkarna går vidare till finalomgången att sändas. Det kommer att arrangeras en invigning där det bjuds på bra musik, invigningstal och sedvanlig pompa och ståt.

Hur och var kan man se det här?

En Webb-TV sändning startar ca 9.00 på lördag morgon och länken till det här finns på världscupens hemsida. Tjänsten är gratis. Inga koder kommer krävas.

Länk till webb-tv här: Följ världscupen digitalt 

Hålltider:
Start Studio Lassalyckan 09.00
Invigning 09.30-10.00
Fortsättning Studio Lassalyckan kl.10.00
Prologer kl 10.20- ca 11.20
Studio Lassalyckan fram till 12.50 då Vinterstudion SVT börjar sin sändning

Köp ditt publikjubel

I år är läget annorlunda men vi vägrar att vara tysta. Den 6-7 februari kan du vara med och fylla Lassalyckan med digitala applåder, bjällror och jubel. Hjälp till att skapa ett unikt publikstöd, från din egen soffa.

Läs mer och köp ditt publikljud här: Worldcupulricehamn

 

Mer om världscupen i Ulricehamn 2021: Världscupen i Ulricehamn 2021