({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Golden Tickets och Digitala publikjubel

FIS Cross-country world cup i Ulricehamn kommer pga Coronapandemin dessvärre äga rum utan publik - nästan! Nu finns en unik chans att uppleva tävlingarna på plats.

Snacka om VIP

Det finns  en unik chans att kunna bli en av endast 8 personer per dag som får uppleva tävlingarna på plats. Alla som köper en Stödbiljett har möjlighet att vinna denna super VIP-biljett, en Golden Ticket. Vid fyra tillfällen under januari utses en lördagsvinnare och en söndagsvinnare som får två Golden Tickets var. För att vara med i tävlingen köper du en stödbiljett för 100 kronor. I samband med köpet svarar du på en enkel fråga.
 

 

Publikjubel

Skidvärlden älskar Ulricehamn för publiken. Nu är läget annorlunda men vi vägrar att vara tysta. 6-7 februari 2021 fyller vi Lassalyckan med digitala applåder, bjällror och jubel. Hjälp till att skapa ett unikt publikstöd, från din egen soffa.