({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Ett brett utbud av aktiviteter

    Fotograf: Johanna Wichers/Ulricehamns Turistbyrå

Vasaloppscenter

Skidor, trail running och mountainbike – där hittar du en mängd olika träningsalternativ. För såväl motionär som elitidrottare. Lassalyckan Ulricehamn är officiell Vasaloppspartner och erbjuder Vasalöpare och andra motionärer kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt.

Lassalyckan - Idrott & rekreation för alla!

Här finns spår och leder sommar som vinter. Under vintern sprutar man upp elljus- spåret med konstsnö. Här finns konstgräsplaner för fotboll, två ishallar en inomhushall med konstgräs, utegym mm.

Våra aktiviteter

Testa turridning, geocaching, fotbollsgolf, minigolf och bowling. Om vädret är lite kallt och ruggigt kan ni göra ett besök i vår simhall med lekland, vattenrutschbana och bubbelpool. Här hittar du alla våra aktiviteter.

Cykla och upplev Ulricehamn!

Här finns bra förutsättningar för att köra ett tuffare träningspass med cykeln eller bara njuta av en avkopplande tur på våra bilfria banvallar. Här finns uppmärkta leder, bra kartmaterial, cykeluthyrning.

Golf

Spela golf på en av Ulricehamns 18-hålsbanor! Njut av bra golf och vacker miljö. En av banorna hittar du i centrala Ulricehamn och den andra hittar du på en av Gårdarna Runt Sjön!

Destination