({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Ett brett utbud av aktiviteter

    Fotograf: Johanna Wichers/Ulricehamns Turistbyrå

Vasaloppscenter

Skidor, trail running och mountainbike – där hittar du en mängd olika träningsalternativ. För såväl motionär som elitidrottare. Lassalyckan Ulricehamn är officiell Vasaloppspartner och erbjuder Vasalöpare och andra motionärer kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt.

Lassalyckan - Idrott & rekreation för alla!

Här finns spår och leder sommar som vinter. Under vintern sprutar man upp elljus- spåret med konstsnö. Här finns konstgräsplaner för fotboll, två ishallar en inomhushall med konstgräs, utegym mm.

Våra aktiviteter

Testa turridning, spela golf på två olika 18-hålsbanor, fotbollsgolf, minigolf och bowling. Om vädret är lite kallt och ruggigt kan ni göra ett besök i vår simhall med lekland, vattenrutschbana och bubbelpool. Ulricehamn erbjuder flertalet vandringsleder som bl.a. tar dig till spännande kulturhistoriska sevärdheter, vackra insjöar och rofyllda naturreservat. Här hittar du alla våra aktiviteter.

Cykla och upplev Ulricehamn!

Här finns bra förutsättningar för att köra ett tuffare träningspass med cykeln eller bara njuta av en avkopplande tur på våra bilfria banvallar. Här finns uppmärkta leder, bra kartmaterial, cykeluthyrning.

Golf

Spela golf på en av Ulricehamns 18-hålsbanor! Njut av bra golf och vacker miljö. En av banorna hittar du i centrala Ulricehamn och den andra hittar du på en av Gårdarna Runt Sjön!

Upplev sjöarna i Ulricehamn

Njut av ett svalkande dopp. På flera av badplatserna finns grillmöjligheter, närhet till mat & kaffe, omklädningsrum, bryggor och aktiviteter som beachvolley och minigolf. Beger man sig en bit utanför stadskärnan kan man bada mer ostört. Eller varför inte hyr en kanot eller kajak och ge dig ut på sjön! Dessutom har vi många bra fiskesjöar i området.

Allemansrätten - en unik möjlighet

Tack vare allemansrätten kan alla röra sig fritt i den svenska naturen. Allemansrätten gör att vi alla har tillgång till naturen, men där ingår såväl rättigheter som skyldigheter. Det innebär att ta ansvar för natur och djurliv och visa hänsyn mot markägare och andra besökare.

Destination