Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Ett brett utbud av aktiviteter

    Overlay over image

    Fotograf: Ulricehamn Ski Center

Vasaloppscenter

Skidor, trail running och mountainbike – där hittar du en mängd olika träningsalternativ. För såväl motionär som elitidrottare.

Cykla och upplev Ulricehamn!

Här finns bra förutsättningar för att köra ett tuffare träningspass med cykeln eller bara njuta av en avkopplande tur på våra bilfria banvallar.

Våra aktiviteter

Testa turridning, spela golf på två olika 18-hålsbanor, fotbollsgolf, minigolf och bowling. Om vädret är lite kallt och ruggigt kan ni göra ett besök i vår simhall med lekland, vattenrutschbana och...

Golf

Spela golf på en av Ulricehamns 18-hålsbanor! Njut av bra golf och vacker miljö. En av banorna hittar du i centrala Ulricehamn och den andra hittar du på en av Gårdarna Runt Sjön!

Lassalyckan - Idrott & rekreation för alla!

Här finns spår och leder sommar som vinter. Under vintern sprutar man upp elljus- spåret med konstsnö. Här finns konstgräsplaner för fotboll, två ishallar en inomhushall med konstgräs, utegym mm.

Kulturvägen Ekomuseum

Kulturvägen Ekomuseum Västergötland är ett samlingsnamn för ett stort antal besöksmål i området mellan Falköping, Ulricehamn och Tranemo med omnejd.

Allemansrätten - en unik möjlighet

Tack vare allemansrätten kan alla röra sig fritt i den svenska naturen. Vi alla har tillgång till naturen, men där ingår såväl rättigheter som skyldigheter. Ta ansvar för natur och djurliv och visa...

Upplev sjöarna

Njut av en lugn fisketur eller varför inte ett svalkande dopp. På flera av badplatserna finns grillmöjligheter, närhet till mat & kaffe, omklädningsrum, bryggor och aktiviteter som beachvolley och...