({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Männsikor i och runt Gula kanoter på en blå sjö i Ulricehamn

Fotograf: ulricehamnturistbyra.se

Hyra kanot, båt, sup eller kajak

Att ta sig ut på sjön med båt, kajak eller kanot är en uppskattad och rogivande aktivitet. Sjön Åsunden är perfekt för paddling och sjöliv och är nästan 2 mil lång från norr till söder. Om du vill hyra en kanot, kajak, sup eller en båt så finns det några olika aktörer i Ulricehamn du kan vända dig till.

Restaurang Bryggan

Här finns förutom restaurang också en uthyrningsverksamhet. De hyr ut cyklar, kanoter, kajaker och fiskebåtar. Bryggan håller öppet sommartid, ungefär från april till september. Läget är utmärkt vare sig du vill hyra vattenfarkoster eller cyklar då de ligger precis intill sjön Åsundens blå vatten med den cykelvänliga banvallen strax intill. 

Bryggans uthyrning

 

Outdoor Support

Det lokala företaget som hjälper dig med friluftslivet. Vandringsguide, paketlösningar, cykeluthyrning med mera. Vänd dig till Lena när du vill ha en upplevelse utomhus, hon kan detta.
Förutom att ha cyklar och kanoter nära till hands i Ulricehamn har hon under sommaren en uthyrningsdepå på Hofsnäs Herrgård. Där kan man hyra kanoter, SUP, kajaker och cyklar. Du kommer också att kunna hyra cykelkärra och barnsits för barnen. Utöver detta finns det också möjligheter att boka in sig på turer och naturupplevelser tillsammans med guider från Outdoor Support. Du bokar antingen genom förhandsbokning eller spontant på plats

Outdoor Support

 

Come out and play

Är du sugen på att hyra kajak så finns detta företaget. Då kan de leverera till önskad plats samt hämta dom där man vill. De erbjuder även guide som hjälper nybörjare att lära sig paddla. De har även några SUP'ar. 

Come out and play

 

Skotteksgårdens Camping och Stugby

Strax söder om Ulricehamns centrum finner du Skotteksgården. Här erbjuds uthyrning av roddbåtar och kanoter. I första hand erbjuds detta till de campinggäster som bor på Skotteksgården, men då de är lediga finns de tillgängliga för andra. 

Hyr hos Skottek

 

Välagården

På Välagården mellan Borås och Ulricehamn har ni möjlighet att paddla/ro ut i vackra sjön Kleven.Vill man hellre paddla i någon annan sjö så kan de ombesörja transport till vald plats inom Ulricehamn och Borås. De erbjuder roddbåtar, en trampbåt, kanoter samt kajaker. 

Välagården

 

Lönern Fisketurism

Den populära sportfiskesjön Lönern bjuder på ett spännande och bra fiske. Där fiskas bland annat gädda och gös. Lönern Fisketurism tillsammans med Dalums Egendom erbjuder uthyrning av båtar. Ring 073-319 26 33