({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Boka ett cykelpaket!

    Fotograf: Manda Schillerås

Gårdarna runt sjön

Upplev författarinnan Birgit Th Sparres "Gårdarna runt sjön" från cykelsadeln runt yttre sjön Åsunden. En cykelsemester full av nostalgi och intressanta berättelser där ni besöker flera av gårdarna från romanserien. Välj mellan att bo på Åsundsholm, Hofsnäs Herrgård eller Skotteksgården.

Åsunden runt

Välkommen till natursköna Ulricehamn, som ligger i Västsveriges inland mellan Borås och Jönköping. Denna dagstur på 42 km tar dig med på en naturskön cykelresa utmed Åsundens långsmala sjö med utsikt över granskogsklädda kullar och genom två naturreservat. Här bor du på mysiga Skotteksgården alldeles intill Åsunden.

Glasets historia & vacker natur - på cykel

Upplev Västsveriges glashistoria genom att cykla bilfritt längs historiska Oxabanan och Ätradalsleden. Här har oxar en gång i tiden fungerat som dragare för glasbrukets transporter. Njut av god mat, vacker natur och mysigt boende på Hofsnäs Herrgård.

Upplev sjön Åsunden med cykel och kanot

Kombinera cykel och kanot under 2 dagar vid sjön Åsunden i Ulricehamn. Här bjuds på en härlig cykeltur, avkopplande kanottur, fint boende och vackert område. Cyklingen går utmed Åsunden på den gamla järnvägen och ni passerar många fantastiska utsiktsplatser

Cykelpaket- Mösseberg

Platåberget Mösseberg i Falköping ligger strax norr om Ätradalsleden och bjuder in till härliga naturupplevelser på cykel. Här finns flera boenden som erbjuder cykelpaket.

Glashistoria- och natur på cykel längs Ätradalsleden

Välkommen på en intressant cykeltur på Ätradalsleden där industrihistorien, glashistoria och second hand möter vacker natur. På denna tur upplever ni Glasets hus och ni bor på Skotteksgården som ligger intill sjön Åsunden.

Vandringspaket i Ätradalen

Frömans Bryggas vandringspaket för hel- eller halvdag är ett komplett koncept för Er som vill njuta både under och efter en dag i vandringskängorna. Redvägsleden innebär lätt vandring genom varierande terräng i ån Ätrans sällskap.

Vandringspaket vid Årås naturreservat

Med Årås Kvarns vandringspaket löser du boende och mat på ett smidigt sätt. Årås - i nordöstra delen av Ulricehamns kommun - är en given plats för den som söker variationsrika vandringsupplevelser i Årås naturreservat.