({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

vandring med scouttrails

  • 21 sep, 2019
  • @Cykla & Vandra i Sjuhärad

Scouterna Borås tillsammans med projektet Cykla & Vandra i Sjuhärad genomför ett gemensamt vandringsevent på Sjuhäradsleden där scouterna fotar leden tillsammans med Google, får en fin vandring i vår vackra natur och samtidigt uppmärksammar vi tillsammans den fina leden.

Lördagen den 21 september är du som scout välkommen på vandring på Sjuhäradsleden. En vandring som görs av Borås scoutkårer tillsammans med oss på Cykla & Vandra i Sjuhärad.

Samtidigt som vi vandrar kommer vi fota leden för att lägga ut på Gooogle Street View. Förutom stadens gator kommer man sen också kunna se Sjuhäradsleden i Street View. Att scouter fotar leder till Street View är ett samarbete mellan Scouterna Sverige och Google Sverige och kallas för ScoutTrails och genomförs redan av ett antal scoutkårer i Sverige.  


Slutstationen för vandringen är Björbostugan på Rya Åsar ca kl. 12. Här bjuds på mängd olika roliga aktiviteter och enklare lunch över öppen eld som de olika scoutkårerna löser (missa inte ta med fika att äta utmed vägen). Dagen avslutas kl. 15:00. (Eventuellt kommer äldre scouter fortsätta vandra Sjuhäradsleden).

För mer info om samling, tider och övrigt kring vandringen, kontakta din ledare på din scoutkår.
Karta över leden (klicka på symbolerna för att se vilken avdelning och starttid som gäller):   

 

ANMÄLAN

Anmäl dig till vandringen på nedan länk snarast!

 

 

ARRANGÖRER 

Cykla & Vandra i Sjuhärad
Brämhults Scoutkår
Dalsjöfors Scoutkår
Sandareds Scoutkår
S:t Örjans Scoutkår
Viskafors Scoutkår