({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Kampanjer och projekt på Ulricehamns Turistbyrå

    Fotograf: Pricca Studios

Vad är en InfoPoint?

Vi går nu in på andra året med InfoPoint projekt och har utökat antalet InfoPoints från en till fyra. En InfoPoint kan vara en hotell eller campingreception, ett café, en gårdsbutik, en bensinmack etc. Det väsentliga är att den är lokaliserad till ett besöksmål, en plats dit besökare naturligt söker sig. Läs mer här vad en InfoPoint är.

Det här är våra InfoPoint 2017

-Basta Kvarn i Blidsberg - Åsundsholms Golf & Country Club - Hotell Lassalyckan - Fabriken Huset i Gällstad

Marknadsföring på TV

Under våren och sommaren kör vi marknadsföringskampanjer på TV4, TV3 & TV5 Här marknadsför vi främst cykling, vandring och Ulricehamn som event stad. Vi använder alltid vårt kommersiella U och vår webbadress som avsändare. Ibland marknadsför vi specifika event och använder då ytterligare en avsändare.

Ett lätt sätt att bli guidad på

Nytt för i år är audioguider som berättar om besöksmålet eller sevärdheten. Du lyssnar genom att scanna av QR-koden i din mobil. Guiderna ligger också på turistbyråns hemsida och det finns en karta där man ser var guiderna är utplacerade.

Aftonbladets Söndagsbilaga

Vi har varit med i Aftonbladets Söndagsbilaga under maj med tre helsides annonser. Vi gjorde en gemensam kampanj med turistorganisationerna i Sjuhärad och projektet Cykla & Vandra. Vi såg direkt en effekt på cykla & vandras hemsida där vi alla är representerade. Under ett av annonseringstillfällena gick över 150 personer in den dagen tidningen gavs ut på hemsidan.

Marknadsföring på sociala medier

Vi är mycket aktiva på facebook och instagram och gör även en hel del sponsrade inlägg dvs. vi betalar en viss summa för att öka antalet visningar för de olika inläggen. En mycket prisvärd marknadsföringskanal där ett par hundralappar har mycket stor effekt. Vi har dubblat antalet följare under 2016 har nu ca 5000 som följer oss på facebook. Vi har ytterligare en facebook kanal för vårt Officiella Vasaloppscenter – X-Country Center på Lassalyckan i Ulricehamn. Här marknadsför vi bl.a. vårt utbud av outdoor upplevelser, kurser, läger, paket och turistföretag som har inriktning träning och idrottsturism.

Evenemang

Glöm inte att lägga in vad som händer och sker i evenemangskalender på turistbyråns hemsida. På så sätt kan vi också lyfta event på facebook för att få ökad synlighet och fler besökare!

TripAdvisor – världens största resesajt!

I april var Johanna i Göteborg hos Turistrådet Västsverige på föreläsning av TripAdvisor. En resesajt som blir allt viktigare och viktigare och är vanligt på var och varannans mobil. Turistrådet Västsverige satsar mer på den kanalen! Hur kan du använda kanalen?

Ledig Logi

Är du en boendeanläggning och vill visa att du har lediga bäddar eller är fullbokad? Då är Ledig Logi perfekt för dig! Här samlar vi information om vilka anläggningar i Ulricehamn som har lediga bäddar för våra gäster. Kontakta Ulricehamns Turistbyrå om du vill vara med!

Ulricehamns Turistbyrå

Öppettider: Mån-Fre 10-17. Telefonnummer: 0321-595959. Mail: turist@nuab.eu. Ulricehamns Turistbyrå är en del av Näringsliv Ulricehamn AB (NUAB) och vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för att få fler besökare genom att erbjuda attraktiva produkter & besöksmål. Att vara en resurs för företagen.

Värdskap Västsverige - en digital värdskapsutbildning

Turistrådet Västsverige har tagit fram en digital värdskapsutbildning som vänder sig till dig som arbetar inom den västsvenska besöksnäringen. Syftet är att vi i Västsverige ska bli bäst på värdskap.

Destination