({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Kampanjer och projekt på Ulricehamns Turistbyrå

    Fotograf: Pricca Studios

Vad är en InfoPoint?

Vi går nu in på andra året med InfoPoint projekt och har utökat antalet InfoPoints från en till fyra. En InfoPoint kan vara en hotell eller campingreception, ett café, en gårdsbutik, en bensinmack etc. Det väsentliga är att den är lokaliserad till ett besöksmål, en plats dit besökare naturligt söker sig. Läs mer här vad en InfoPoint är.

Marknadsföring på sociala medier

Vi är mycket aktiva på facebook och instagram och gör även en hel del sponsrade inlägg dvs. vi betalar en viss summa för att öka antalet visningar för de olika inläggen. En mycket prisvärd marknadsföringskanal där ett par hundralappar har mycket stor effekt. Vi hade en stor ökning av följare på Ulricehamns Turistbyrås facebook-sida under 2017 och avslutade året med ca 6800 följare. Vi har ytterligare en facebook kanal för vårt Officiella Vasaloppscenter – Lassalyckans Vasaloppscenter, Ulricehamn. Här marknadsför vi bl.a. vårt utbud av outdoor upplevelser, kurser, läger, paket och turistföretag som har inriktning träning.

Evenemang

Glöm inte att lägga in vad som händer och sker i evenemangskalender på turistbyråns hemsida. På så sätt kan vi också lyfta event på facebook för att få ökad synlighet och fler besökare!

Ett lätt sätt att bli guidad på

Nytt för i år är audioguider som berättar om besöksmålet eller sevärdheten. Du lyssnar genom att scanna av QR-koden i din mobil. Guiderna ligger också på turistbyråns hemsida och det finns en karta där man ser var guiderna är utplacerade.

TripAdvisor – världens största resesajt!

TripAdvisor - En resesajt som blir allt viktigare och viktigare och är vanligt på var och varannans mobil. Turistrådet Västsverige satsar mer på den kanalen! Hur kan du använda kanalen?

Värdskap Västsverige - en digital värdskapsutbildning

Turistrådet Västsverige har tagit fram en digital värdskapsutbildning som vänder sig till dig som arbetar inom den västsvenska besöksnäringen. Syftet är att vi i Västsverige ska bli bäst på värdskap.

Ledig Logi

Är du en boendeanläggning och vill visa att du har lediga bäddar eller är fullbokad? Då är Ledig Logi perfekt för dig! Här samlar vi information om vilka anläggningar i Ulricehamn som har lediga bäddar för våra gäster. Kontakta Ulricehamns Turistbyrå om du vill vara med!

Ulricehamns Turistbyrå

Öppettider: Mån-Fre 10-17. Telefonnummer: 0321-595959. Mail: turist@nuab.eu. Ulricehamns Turistbyrå är en del av Näringsliv Ulricehamn AB (NUAB). Att vara en resurs för företagen.