({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Mats Lind

Välkommen hem - HANNA FALK

Längdstjärnan Hanna Falk flyttar hem till Ulricehamn och utvecklar samarbetet med Ulricehamns Turistbyrå /Näringsliv Ulricehamn AB.

- Hanna Falk är en äkta Ulricehamnsambassadör så det känns oerhört roligt att hon flyttar hem till Ulricehamn igen, det var här allt började, säger Camilla Palm, VD för Näringsliv Ulricehamn.

– Näringsliv Ulricehamn har skrivit ett samarbetsavtal med Hanna som sträcker sig över fyra år och det innebär att hon blir ambassadör för staden och destinationen Ulricehamn i vår marknadsföring och kommunikation. Vår strategi är att jobba med mer influencers och idrottsprofiler i vår kommunikation kring destinationen Ulricehamn. Vi kan nog påstå att hon kan varenda stig och krön på Lassalyckan så att kunna arbeta ännu tätare med Hanna inför världscupen är såklart positivt för oss. Hon är en fantastisk idrottskvinna som har en fin karriär så det känns väldigt kul att få fortsätta jobba med henne, fortsätter Camilla.

Hanna Falks karriär tog fart ordentligt 2009 när hon skrällvann sprinten i Düsseldorf. Hon har efter det radat upp segrar i världscupen under över tio år, senaste i Falun 2018 inför en lyrisk publik. Utöver det har hon tävlat i OS i Vancouver och har 3 SM-guld i sprint. Men det finns ett minne som har etsat sig extra hårt:

– Det öronbedövande jublet från en kokande skidstadion i Ulricehamn är ett minne som jag kommer att bära med mig resten av livet. Den januaridagen under 2017 var inte stor bara för mig, utan även för längdskidsporten i hela södra Sverige, säger Hanna.

 

 

Mera om Ulricehamn