({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Pricca Studios

Höstlov i Ulricehamn

Boka in en höstupplevelse i Ulricehamn! Här finns både inne- och utomhusaktiviteter, bra boende och god mat för hela familjen.

Fotograf: Outdoor Sjuhärad / Pricca Studios

Höst i Ulricehamn är en vacker och härlig tid. Här finns många spännande och roliga aktiviteter för alla åldrar. Nedan följer några tips för att göra något trevligt tillsammans. Helt enkelt ett axplock av det som erbjuds.

Barn och vuxna älskar att vandra 

När man bor bra, äter gott och får uppleva vacker natur är det klart att familjens yngsta deltagare ska hänga med. Tillsammans med Outdoor Support ger ni er ut på en höstvandring på Komosse. Vid den här årstiden upplever man stillheten och naturen på ett helt annat sätt än andra tider på året. Det blir brasa, mys och fika! Läs mer och anmäl er här. 

Spela bowling och ät gott

Utmana varandra ien härlig 5-kamp eller bowling och se vem som är veckans lirare! Strike House erbjuder bra banpriser och här kan du också äta och dricka gott. 

Kommunens höstlovsaktiviteter

Ungas Fritid i Ulricehamn har tagit fram en rad trevliga aktiviteter för unga att göra under lovet. Läs om det här!

Boka ett höstpaket på Skottek

Njut av hösten precis vid sjön Åsunden i utkanten av de centrala delarna i Ulricehamn. På Skotteksgården finns gott om komfort i fina och fräscha stugor, lägenheter och campingfat. Oavsett om du vill koppla av eller hitta nya äventyr, hösten är en underbar tid i Ulricehamn och Sjuhärad. Campingen erbjuder uthyrning av cyklar, båtar och kanoter. Skottek erbjuder även vandringspaket med övernattningar & frukost Boka och läs mer om paketet här! 

Leksugna barn?

Ulricaparken erbjuder fantastiska lekmöjligheter för barn i alla åldrar. Spektakulär rutschkana, hinderbanor, karuseller och inte minst ett DJ-bås. Här kan man spendera flera timmar!

Fotograf: Mats Lind / ulricehamnsturistbyra.se

Käka goburgare på Emma´s Streetfood 

Har du aldrig provat Emma´s Streetfood? Då tycker vi att det är dags. Härlig, vällagad mat med endast svensk kött står på menyn. Finns även onlinebeställning och take-away. 

Bo på hotell och upptäck Ulricehamn och Lassalyckan

Varför inte ta en hemester och unna dig hotellweekend i ditt närområde. Hotell Bogesund i centrum erbjuder "Superdeal" under helgerna i höst. Boende, tre rätters middag samt frukost för endast 799 kronor per person. 

Hotell Lassalyckan är ett modernt hotell för dig som vill kombinera sportiga aktiviteter med skön avslappning och god mat. Här bor du alldeles intill Lassalyckans löparspår, mountainbikeleder, pumptrack, wakeboard, golfbana och liten bit ifrån en sjö med kajakuthyrning och kallbadhus. Alla rumsbokningar är inklusive frukost. 

Hotell Nyboholm är ett prisvärt och mycket trevligt hotell och hostel inne i Ulricehamn. De erbjuder nu 10% rabatt på alla rumsbokningar fram till 30 november. 

Fotograf: Pricca Studios

Bada, upplev makalös mat och unna dig massage

Ulricehamns Kallbadhus kan du få en upplevelse utöver det vanliga. Bada bastu och kallbad ihop med vänner och familjen för endast 70 kronor per person. Boka in en behandling eller massage hos Mitt i sjön och avrunda dagen med en matupplevelse i världsklass. På Restaurang Lago inrymt i kallbadhuset äter man inte bara mat, man får en minnesvärd matupplevlese! Har du inte redan provat är det ett hett tips att göra det! 

Cykla

Ulricehamn är en mycket uppskattad cykeldestination. På lassalyckan erbjuds häftiga möjligheter för mountainbikesugna med både nya pumptracken och de fina teknikstigarna. De som vill hålla sig på slät mark har slingor som Åsunden Runt eller Änglaleden att upptäcka! Banvallen och Sjuhäradsleden är alltid lika uppskattade! 

Kaféstaden Ulricehamn

Visst är vår vackra stad en kaféstad! I centrum finns det flera mysiga, trevliga konditorier och serveringar med väldigt hög standard på sina bakverk och varma drycker. Att sitta på till exempel Gunnars Konditori eller Günters Brödstuga och spana ut på gågatans liv och rörelse är en skön avslappning i vardagen.