({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    FIS Cross-Country World Cup Ulricehamn 2017

    Fotograf: Mostphotos

Lördag och söndag den 21-22 januari 2017 hände det!

Det var dags för världscupen i längdskidor i Ulricehamn för första gången. Efter två tävlingsdagar i Ulricehamn kan vi bara konstatera att arrangemanget höll världsklass! Lördagen bjöd på härligt vinterväder där åkare och publik kunde njuta av perfekta förhållanden. Trots att dimman låg tät under söndagen var publiken engagerad och bar fram de tävlande med sina hejarop. Det blev verkligen den folkfest vi hoppades på! Foto: Rolf Zetterberg

Köp din Världscups-biljett på Ulricehamns eller Borås Turistbyrå!

Se världseliten slåss om segern från ståplatsläktaren eller upplev stämningen längs spåret och inne vid stadion. Beställ dina biljetter på Ulricehamns Turistbyrå redan i dag! Vågar du vänta?!

Lassalyckan blir nu en världscuparena!

Lassalyckan är en unik anläggning med mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder, konstgräsplaner, ishall, inomhushall, spelplaner för amerikansk fotboll och boulebanor. Ni har tillgång till nybyggda omklädningsrum med dusch, bastu och värmestuga.

Se programmet för Världscupsveckan här!

Det blir en riktig folkfest med aktiviteter under hela veckan för både stora och små! Ett urval är Invigningen, Uppvärmning, AfterSki och företagsstaffet!

Trafik och reseinformation

Med upp till 20 000 besökare per dag har världscupen under många månader förberett sig för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Detta innebär vissa restriktioner.

Visste du att Hanna Falk kommer ifrån Ulricehamn?

Hanna Falk, landslagsåkaren, är både född och uppvuxen i Ulricehamn. Hon är uppväxt ett stenkast från skidstadion Lassalyckan och tog sina första stavtag i Ulricehamns IF:s verksamhet. I januari 2017 får Hanna Falk vara med om något alldeles extra – att återkomma som landslagsåkare till sin hemstad.

FIS Cross-Country World Cup Ulricehamn 2017

Här hittar du världscupens egna hemsida med de senaste uppdateringarna!