({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Golf på Olstorps Säteri

  • Hampus Haga
  • Källa: Golf på Olstorps Säteri

Upplev en av Västsveriges bästa golfbanor. Vårgårda Golfklubbs golfbana är unik! De stora gräsytorna ligger på en tjock bädd av sand som skapar en utmärkt dränering. Det gör att banan är spelbar under nästan hela året. Med sin varierande karaktär rankas den ofta högt i olika mätningar av Sveriges populäraste golfbanor.

18-hål med stor variation

En av Västergötlands bästa golfbanor ligger i Vårgårda. Golfbanan ligger ungefär 1 km öster om Tånga Hed på Olstorp Herrgårds marker. Banan, som invigdes 2008, är en 18-hålsbana som är belägen i vacker natur och är en blandning av skogs-, hed- och linksbana. Att banan är byggd på en stor sandbädd skapar en bra dränering och gör att banan är spelbar under nästan hela året. Det är bara när det är snö och minusgrader som banan håller stäng. Snöfria år erbjuder man till och med spel på nyårsafton.

Biotopskyddad natur

Banan ligger på markerna runt Olstorps Säteri. Delar av naturen runt banan är biotopskyddad och i hagarna runt banan betar nötkreatur. En runda på Vårgårdas golfbana ger därför en naturupplevelse utöver det vanliga.

I anslutning till banan finns uppställningsplats för husvagn och husbil och bara en km från banan ligger Tånga Hed camping och vandrarhem. I anslutning till golfbanans parkering finns kanslihus med reception, golfshop, omklädningsrum och café.

Telefon: 0322 – 62 42 80


E-post:  info@vargardagolf.se

 

Läs mer på www.vargardagolf.se!