Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Overlay over image

Västgötaturen

Under sommaren förvandlas Skaraborg till en fantastisk lekplats för både stora och små - ett riktigt familjeäventyr med andra ord. Längs en rundtur hittar du Skandinaviens största vattenpark, ett...

Öppet året runt

Åk så det skvätter om det på äventyrsbad Arena Skövde

Arena Skövde är Sveriges bästa äventyrsbad. Om du älskar vatten, plask, plums och fartfyllda attraktioner är det här ett resmål du inte får missa.

Öppnar den 6 juni 2019

Få pirr i magen på Skara Sommarland

Skara sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Med fyra miljoner liter vatten och 45 roliga attraktioner är det här en plats för dig som aldrig vill att det roliga ska ta slut.

Gå på småkrypsafari vid Läckö slott

På Läckö slott finns det upplevelser för alla, oavsett om du är historieintresserad, vill titta på barnteater, paddla ut på sjön, vandra i naturen, ta en fika, äta en god middag eller bara spendera en stund i sagolikt vackra miljöer.

Känn gastkramande spänning på Karlsborgs Fästning

På Karlsborgs Fästning finns förutom en genuin historisk miljö även ett stort militärmuseum och spännande äventyrsturer i fästningens underjordiska gångar.

Cykla ikapp längs Göta Kanal

Att cykla längs Göta Kanal är en skön sommarupplevelse för hela familjen. Här kan ni känna på kanallivet på riktigt, kolla in slussningar, ha picknick i det fria, plaska med leksaksbåtar i minikanalen i Norrkvarn och en himla massa annat kul.

Vinterns bästa familjeupplevelser

Överraskningsresa för familjen, jullovsplanering eller härliga aktiviteter och utflykter som passar stor som liten. Här hittar du tipsen som garanterat kommer förgylla din vinter om barnen får bestämma.