({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

Händer just nu

Spökvandringar, julmarknader, sköna boenden..... Flera av Västgötaturens besöksmål har öppet även under resten av året. Här hittar du bästa utflyktstipsen.

Västgötaturen

Under sommaren förvandlas Skaraborg till en fantastisk lekplats för både stora och små - ett riktigt familjeäventyr med andra ord. Längs en rundtur hittar du Skandinaviens största vattenpark, ett...

Öppet året runt

Åk så det skvätter om det på äventyrsbad Arena Skövde

Arena Skövde är Sveriges bästa äventyrsbad. Om du älskar vatten, plask, plums och fartfyllda attraktioner är det här ett resmål du inte får missa.

Öppnar den 6 juni 2019

Få pirr i magen på Skara Sommarland

Skara sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Med fyra miljoner liter vatten och 45 roliga attraktioner är det här en plats för dig som aldrig vill att det roliga ska ta slut.

Gå på småkrypsafari vid Läckö slott

På Läckö slott finns det upplevelser för alla, oavsett om du är historieintresserad, vill titta på barnteater, paddla ut på sjön, vandra i naturen, ta en fika, äta en god middag eller bara spendera en...

Känn gastkramande spänning på Karlsborgs Fästning

På Karlsborgs Fästning finns förutom en genuin historisk miljö även ett stort militärmuseum och spännande äventyrsturer i fästningens underjordiska gångar.

Cykla ikapp längs Göta Kanal

Att cykla längs Göta Kanal är en skön sommarupplevelse för hela familjen. Här kan ni känna på kanallivet på riktigt, kolla in slussningar, ha picknick i det fria, plaska med leksaksbåtar i minikanalen...

Höstens bästa familjeupplevelser

Överraskningsresa för familjen, höstlovsplanering eller härliga aktiviteter och utflykter som passar stor som liten. Här hittar du 14 tips som kommer förgylla din höst om barnen får bestämma.