Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Öckerö Pride

25
maj

Öckerö Pride & Kulturkalas 2019
Hönö Klåva

25 maj 2019 är det dags för årets mest kärleksfulla dag!

Det är tredje året som Öckerö Pride och Kulturkalas anordnas och det är uppenbart efter 2017 och förra årets succé att ett Pride event i Öckerö kommun är efterlängtat och uppskattat. Som tidigare år är scenprogrammet blandat av allvar, glädje och underhållning. Det bjuds på sång, musik, teater, intressanta intervjuer, tatuerare och mycket mer. För alla barn finns ansiktsmålning, hårflätning, fiskedamm och det populära lotteriet där alla kan vinna finfina vinster.

Så kom till Hotell Trubaduren och var med och manifestera allas rätt att vara vem hen är och friheten att älska den man älskar!!!

ÅK MED BÅT T/R TILL ÖCKERÖ PRIDE FRÅN GÖTEBORG 🏳️‍🌈 🛳 Skärgårdsbåten Kungsö med servering ombord tar dig tur och retur till Öckerö Pride från Stenpiren, Eriksberg och Majorna (Klippan) med en avgång tur och retur. Ankomst Hönö Klåva 12:35 och avgång Hönö Klåva 16:30. Turlistan och prissänkta förköpsbiljetter hittar du här. Förköp kostar 75kr för en enkeltur och 150 kr för t/r. Barn under 12 år åker gratis i målsmans sällskap.

Tid: 13:00-16:00 Plats: Hönö Klåva & Hotell Trubaduren. Närmaste busshpl: Hönö Klåva, buss 291 från Göteborg. Bil från Göteborg: Ca 40 min varav 10 min är en gratis bilfärja. Väg 155 mot Öckerö, efter bilfärjan följ skyltning till Hönö Klåva. Parkering finns i Hönö Klåva.

FRI ENTRÉ

Kontaktinformation

Föreningen Öckerö Pride

Klåva hamnväg, Hönö, Sverige

Hönö Klåva


Telefon:


E-post: ockeropride@gmail.com

Hemsida: ockeropride.se/