({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Jhermy Olausson

UPPLEV HUMMERSÄSONGEN

Hösten och hummersäsongen på är något helt fantastiskt. Havets svarta guld kan du njuta av på flera restauranger, och du kan även själv prova lyckan och följa med lokala fiskare i västerhavet mellan Hönö och Vinga i Göteborgs Skärgård.

Höstens skaldjurspaket
Botanisera bland några av Göteborgs skärgård fantastiska skaldjurspaket. Här hittar du hummerupplevelser! Kombinera med skönt boende och god mat. En upplevelse att minnas!

Hummerpaket med Kastor och Tullhuset 
I paketet ingår tre timmars hummerfiske på Vingafjorden där Lasse på Kastor tar med er ut till sina bästa ställen och serverar fika med hönökaka. Tillbaka i hamn så kokas dagens fångst på bryggan medan ni njuter av ett glas Proseco och oktoberkvällen. Kvällens middag serveras på Restaurang Tullhuset, en 5-rätters hummersupé. Somna sedan gott på Hotell Trubaduren där en härlig frukostbuffé väntar dagen efter.

Alla dagar i oktober. Se vad som ingår mer och boka 

Hummerpaket med Marine Event och Kroken
Boka in ett hummerpaket där skepparen Jhermy tar er ut på jakt efter havets svarta guld. Turen tar cirka tre och en halv timma med hummerfiske och stopp med fika på Vinga. Båten Blue Lady är en modern båt med ny utrustning men är nogrann med att man på ett gammaldagsvis för hållbart fiske. Tillbaka i land serveras kvällens middag, , en 3-rätters supé på Restaurang Kroken. Somna sedan gott på Hotell Trubaduren där en härlig frukostbuffé väntar dagen efter. Läs mer om boka

Hummersafari med Havskatten och Tullhuset
Boka in en kulinarisk resa med mat, boende och aktiviteter hos Havskatten och Tullhuset. Dagen börjar med en händelserik och spännande hummersafari. Efter turen väntar en skaldjursmiddag på Tullhuset. Kvällen avslutas med en skön natts sömn på Havskatten, hotell och vandrarhem. På morgonen väntar en frukostbuffé innan hemfärd. Läs mer om boka

Hummersupé Björkö Seaside Restaurang
Årets hummersäsong börjar den 21a september och det vill Seaside på Björkö fira genom att bjuda till en lyxig 4-rätters Hummersupé!
Hummersupén kommer att serveras från klockan 18.30 på fredagar och lördagar, samt från 15.00 på söndagar.
Hummersupén går att boka den 25,26 och 27 september, samt den 2,3 och 4 oktober.
Middagen måste förbokas och sällskapet måste vara större än två personer. Boka