({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Aqua Kidz Corner

Aqua Kidz Corner - festivalens barnhörna med ansiktsmålning, pyssel, sagostunder och musik. Rita en teckning eller önska dig vilken form du vill på en ballong - ett djur, en blomma eller kanske en sol? Här är allt gratis!

Aqua Kidz Corner är öppet

Lördag 3 juni och söndag 4 juni kl. 11.00 - 16.00
Aqua Kidz Corner

Kom och utmana vår ballongkonstnär Robert Berlin, som kan knyta nästan vilken form som du vill på en ballong! Passa på att rita en teckning, frossa i pyssel, häng med på sagostunder och klappa takten till musik. Här är allt gratis!

 

 

Lördag 3 juni

 

Fotograf: Isuru Jayasuriya

Cirkus Gaston & Caligari

Lördag 3 juni kl. 11.00
Stora Sanden-scenen

Cirkus Gaston och Caligari är en clowninspirerad cirkusföreställning som lockar till glada skratt och vilda applåder.

Gaston vill framföra sin fantastiska cirkusföreställning och försöker förmå den smått motvillige Caligari att vara med. Jonglering, trolleri och balanskonster blandas med humor och musik där alla bjuds in att delta utan att behöva komma upp på scen. Genom att samarbeta så lyckas Gaston och Caligari med ett konststycke som blir mer fantastiskt än vad de själva hade kunnat ana.

Vilka? Robert Dahlström & Tord Sandström Fahlström
När? 3 juni kl 11.00
Var? inom Aqua Blå området
Hur? Fri entré

Caligari träffar du dessutom både lördag och söndag när han minglar runt på sina styltor bland festivalbesökarna.

https://youtu.be/EAVR4H28fk4

 

 

Fotograf: Olle Gustafsson

Sagostund med Bibblan-Thomas

Lördag 3 juni kl. 11.00
Stora Sanden-scenen

Kom till Aqua Kidz Corner på söndag, då bjuder Vänersborgs egen ”Bibblan-Thomas”! alla barnen på en fantastisk sagostund! Thomas har arbetar på Vänersborgs Bibliotek i många år och har varit runt om i kommunens skolor och berättat sagor för åtskilliga barn under åren. Nu hälsar han på i Aqua Kidz Corner med Sagan om pannkakan.

Det var en gång en mamma, en gnällig morfar och fem tjatiga ungar som var hungriga. Så var det en pannkaka som inte ville bli uppäten… 

 

 

MajaNillas

Söndag 4 juni kl. 11.00, 13.30 och 14.30
Aqua Kidz Corner
De yngre barnens favoriter MajaNillas är ett stående inslag på Aqua Blå-festivalen. Kom till Kidz Corner för ”Sång, skrammel och vipp på rumpan” och ”Rim & ramsor, Sagor & sång”.

 

Tillbaka till Aqua Blå