({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Patrik Karlsson

Kidz Corner

Aqua Kidz Corner - festivalens barnhörna med ansiktsmålning, pyssel, sagostunder och musik. Rita en teckning eller önska dig vilken form du vill på en ballong - ett djur, en blomma eller kanske en sol? Här är allt gratis! Öppet lördag och söndag 11.00–16.00.

Presenteras av Länsförsäkringar Älvsborg, Mio Möbler och Forum Vänersborg

 

Fröken Uggla
Lördag 4 juni och Söndag 5 juni kl 11.00 - 16.00

Frossa i pyssel - helt gratis! Under helgen blir det massor med roliga pyssel i Aqua Kidz Corner hela dagarna med Fröken Uggla. 

 

MajaNillas hos Aqua Kidz Corner
Lördag 4 juni

De yngre barnens favoriter MajaNillas är naturligtvis med. Sedan 2012 har duon varit ett stående inslag på festivalen och på lördagen hittar du Maja och Nilla i Kidz Corner där de bjuder på ”Sång skrammel och vipp på rumpan”. Även den populära sagostunden är tillbaka, i år kryddat med rad glada barnsånger.

MajaNillas: Sång, skrammel och vipp på rumpan kl 11.30 och 15.00

Sång- och sagostund med MajaNillas kl 14.00

 

Vi älskar ROCK!
Lördag 4 juni kl 15.30

För barn i förskoleåldern, som får lära sig att rocka ordentligt. Detta event inträffar på Hamngatan!

 

Fotograf: Olle Gustafsson

Sagostund med Bibblan-Thomas
Söndag 5 juni kl 12.00

Kom till Aqua Kidz Corner på söndag, då bjuder Vänersborgs egen ”Bibblan-Thomas”! alla barnen på en fantastisk sagostund! Thomas har arbetar på Vänersborgs Bibliotek i många år och har varit runt om i kommunens skolor och berättat sagor för åtskilliga barn under åren.

Nu gästar han Aqua Kidz Corner och sagan för dagen är Leoparden som tappade en fläck, av Anita Hewett. Leoparden har det tråkigt! Som tur är kan den räkna. Varför inte räkna sina fläckar? Det är då den upptäcker det förfärliga! En fläck är bort! Vad har hänt?