({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Ulrika Lejon

Håll dig uppdaterad under rådande restriktioner

Under COVID-19 pandemin så har Folkhälsomyndigheten fastställt restriktioner och råd som gäller oss alla. Dessa påverkar också många besöksmål och evenemang i Trollhättan och Vänersborg. Därför vill vi här samlat information som är bra för dig att veta som bor här eller som är på besök.

Information om lokala verksamheter under nuvarande restriktioner

Vi rekommenderar att du håller dig uppdaterad om öppettider för verksamheter i vårt område. Här har vi samlat de vi har varit i kontakt med. Listan uppdateras löpande men gå gärna in på verksamhetens hemsida också för att vara säker på att få uppdaterad information. 

Information om lokala evenemang under nuvarande restriktioner

De nya restriktionerna påverkar även evenemangen i vårt område. Därför är det också bra här att kolla arrangörens hemsida innan för att ta del av uppdaterad information, regler eller om evenemanget ställs in.

Vi uppdaterar kontinuerligt vår evenemangslistning för att hålla er uppdaterade genom att ta bort inställda evenemang och ändra datum på de som flyttas fram med tillhörande nödvändig information om biljetter osv.

Besök vår evenemangslistning här.