Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Joachim Nywall

  • Fotograf: Patrik Karlsson

15
aug
-
24
aug

Alliansloppet Action Week 2019
Trollhättan

Gör dig redo för en vecka full av action och utmaningar!

Alliansloppet Action Week 2019 

Alliansloppet tog 2018 steget att inte bara vara en tävling, utan blev istället en hel tävlingsvecka som nu mera går under namnet "Alliansloppet Action Week".  Denna vecka fylls med tävlingar inom en hel rad olika sportgrenar, läs om de olika tävlingsområdena här. En del i det nya konceptet är Nations Challange som ni kan läsa om nedan. 

Nytt för 2019 är konceptet "Alliansloppet All-in" för den som vill tänja på gränserna och anta en tuffare utmaning. Detta genom att delta i 3 olika sporter och evenemang: Alliansloppet (rullskidor), Trollhättan City Trail (trail löpning) och Alliansloppet MTB (cykel).

Nations Challenge

Ett unikt koncept som pågår under Alliansloppet Action Week. Utmaningen består i en idrottslig duell mellan de två "ärkefienderna" Sverige och Norge. De tävlande kan bestå av både junior, elit, damer eller herrar. Tävlande från varje nation samlar poäng utifrån sin egen eller sitt lags prestation. Dessa poäng räknas sedan samman och slutligen står en nation som vinnare. 

Klicka här för att läsa med om tävlingen och vilka sporter som ingår!

Alliansloppet

Loppet för alla som gillar att utmana sig själva – motionärer och världselit på samma startlinje! Alliansloppet startades 2007 och loppet har sedan dess utvecklats till en folkfest för motionären såväl som för eliten. Loppet startar i det unika fallområdet i Trollhättan och körs sedan på en varvbana som mäter 16 km. 

Loppen
Det finns tre distanser att välja på; 16, 32 och 48 km som alla körs i klassisk teknik. Tävlingsklasser är 32 och 48 km. Motionsklasser är 16, 32 och 48 km.
16 km kan man även åka inlines – med eller utan stavar.

Nyfiken på mer?

Håll utkik på arrangörerns hemsida och facebook för att få senaste uppdateringen. Du kan också läsa om de olika tävlingsgrenarna och anmäla dig genom att klicka här!

Kontaktinformation

Alliansloppet

Modhs Väg 102

46155 Trollhättan


Telefon: +46


E-post: Skicka E-post

Hemsida: alliansloppet.se/